15 iul. 2019 | 15:18

Rareș Bogdan, reacție dură după demisia lui Carmen Dan: ”Trebuie să plătească! Demisia nu rezolvă nimic!”

Știri generale
Rareș Bogdan, reacție dură după demisia lui Carmen Dan: ”Trebuie să plătească! Demisia nu rezolvă nimic!”
Rareș Bogdan, reacție dură după demisia lui Carmen Dan

Rareș Bogdan a reacționat dur după ce Carmen Dan și-a dat demisia din funcția de ministru al Afacerilor Interne. Europarlamentarul PNL a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care o trage la răspundere pentru violențele de la protestul din 10 august 2018.

Rareș Bogdan, reacție dură după demisia lui Carmen Dan

„Carmen Dan trebuie să plătească! Demisia nu rezolvă nimic. Mai este mai puțin de o lună până se face anul de la protestul din 10 august! Atunci, în urma gestionării situației direct de către ministru, cunoscută drept sluga perfectă a lui Liviu Dragnea, bătrâni, copii, femei însărcinate, oameni nevinovați au fost bătuți și gazați de jandarmi. Cei care au condus jandarmii împotriva poporului au fost avansați de Carmen Dan, au fost făcuți șefi mai mari.

Carmen Dan a folosit aceeași rețetă utilizată cu succes de cel care a protejat-o atâta timp: a recompensat slugărnicia. Astfel, i-a fidelizat pe cei care au făcut abuzuri împotriva protestatarilor. Le-a garantat cumva și faptul că vor scăpa de brațul legii? Le-a garantat celor care au pus în scenă manipulările de dinainte, din timpul și de după protest că scapă, deoarece partidul e în tot și în toate? Nu are nimic pe conștiință Carmen Dan? Propaganda odioasă din jurul „cazului jandarmeriței aproape omorâte”, povestea cu tentativa de lovitură de stat, bătaia pe care au primit-o turiști străini, jurnaliști, oameni cu mâinile ridicate deasupra capului trebuie uitate deoarece slujnica perfectă și-a dat demisia?”, a scris Rareș Bogdan.


Europarlamentarul PNL a precizat că românii care au ieșit în stradă pe 10 august 2018 și-au dorit o țară mai bună pentru copiii lor și a fost bătuți de jandarmi la ordin.

Pentru ce protestau oamenii? Ce doreau ei în stradă? Pentru ce au recurs la forma supremă de exprimare a unei națiuni libere? Românii au venit de pe toate continentele pentru a-și salva țara din ghearele unui grup infracțional organizat. Au venit să spună că România nu este a PSD, nici a ALDE, ci a copiilor al căror viitor este tot mai incert. Carmen Dan trebuie să plătească! Și atenție! O mărturisire nu este de ajuns!, este mesajul postat de Rareș Bogdan pe rețeaua de socializare.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro