Reacția Vioricăi Dăncilă, după demisia lui Carmen Dan: ”Este dezinformată. Membrii PSD nu au învățat nimic!”

Reacția Vioricăi Dăncilă, după demisia lui Carmen Dan: ”Este dezinformată. Membrii PSD nu au învățat nimic!”
Prima reactie a Vioricăi Dăncilă după demisia lui Carmen Dan

Prima reacție după demisia lui Carmen Dan de la șefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dăncilă. Șefa Guvernului a părut deranjată de faptul că un astfel de anunț s-a făcut înainte de o discuție prealabilă și înainte de discuțiile din ședința CEx referitoare la o remaniere mai amplă.

La câteva minute după ce Carmen Dan și-a anunțat demisia, la ședința CEx a PSD și-a făcut apariția și Viorica Dăncilă. Aceasta a părut surprinsă de anunțul făcut de Carmen Dan, dar a comentat și reacția acesteia atunci când a fost întrebată dacă nu cumva consideră că PSD a cedat în fața lui Klaus Iohannis.

Carmen Dan a spus că e de părere că acest lucru e adevărat. Declarațiile sale și decizia de a renunța la șefia Ministerului de Interne au fost taxate de premierul Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, prima reacție după demisia lui Carmen Dan

Premierul Viorica Dăncilă a spus că nu vrea să comenteze foarte multe lucruri și că va face declarații după ședința CEx. Anunțul făcut de Carmen Dan a fost, însă, comentat, în termeni duri.

Semn că tensiunile din interiorul PSD există și că ședința CEx se anunță una cu scântei. Mai ales că mai mulți miniștri ar urma să-și piardă funcțiile. S-a făcut o evaluare în interiorul Guvernului, iar pe lista remaniabililor s-ar afla mai mulți membri ai echipei guvernamentale.

Viorica Dăncilă a insistat că anunțuri similare celui făcut de Carmen Dan nu ar trebui să fie făcute în maniera aleasă de cea care a ocupat funcția de ministru de Interne.

„Cred că doamna Carmen Dan este dezinformată dacă a spus așa ceva. (…) Cred că unii membri ai partidului nu au învățat nimic din ce s-a întâmplat până acum.(…) Eu cred că declarațiile trebuie să le faci întâi în partid și apoi ieși în public. Am cerut tuturor să facă acest lucru. Se vede că țin mai mult la imaginea personală. Nu este singura remaniere”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI