”Rapunzel” de la Românii au Talent a ridicat jurații în picioare: ”O să devină o adevărată catedrală”

”Rapunzel” de la Românii au Talent a ridicat jurații în picioare: ”O să devină o adevărată catedrală”
Rapunzel de la Romanii au Talent a ridicat juratii in picioare

Închide ochii și ascult-o doar pe ea. Irina Ștefani Murgu, supranumită Rapunzel de la Românii au Talent, i-a lăsat cu gurile căscate pe Andra, Alexandra Dinu, Smiley și Florin Călinescu. Micuța artistă de numai 13 ani i-a șocat pe toți cu vocea ei impresionantă. Momentul sublim i-a ridicat în picioare pe cei patru jurați, ce s-a întâmplat apoi este magic.

Rapunzel de la Românii au Talent a ridicat jurații în picioare

Momentul care le-a făcut juraților de la PRO TV pielea de găină. Cine este Rapunzel de la Românii au talent? Irina Murgu. 13 ani. Părul blond și lung de Cosânzeană. Ochii albaștri precum profunzimea mărilor. Pielea albă de porțelan. Micuța prințesă a venit la Românii au talent pentru că îi place foarte mult să cânte. Nu orice gen muzical. Muzică clasică.

„Vin din Odobești. Am 13 ani și cânt. Ascult și muzică pop, dar eu, încă de la 4 ani, mi-am dorit să cânt muzica clasică. Văzusem la TV o soprană care m-a impresionat, cânta foarte frumos, aşa că am încercat şi eu. Tatăl meu este preot, mai cânt cu el. Pe scenă simt că mă descarc, scap de emoţii atunci când cânt”, a spus Rapunzel de la Românii au talent.

Din prima secundă în care a început să vorbească, toată lumea a rămas mască. Liniște în platou, cântă un înger. Și ce voce sublimă are! Irina Murgu a venit îmbrăcată într-o rochie lungă, de catifea mov, culoare regească.

„Micuţa ta orga o să devină o adevărată catedrală”

Melodia, interpretarea, gesturile și trăirile pe care tânăra artistă le-a transmis i-au emoționat pe cei patru jurați, care au savurat cu plăcere momentul sublim care se desfășura sub ochii lor. Binențeles că talentul ei a fost recompensat cu patru de DA, așa cum era de așteptat.

Smiley: Ai ales drumul greu, dar drumul ăsta sună atât de frumos… Angelic, aş putea să spun. Eşti foarte frumoasă, cânţi frumos, m-ai transportat într-un loc cu multă pace, verdeaţa, linişte.

Andra: Pe lângă faptul că ai cântat foarte frumos, ai făcut şi o alegere înţeleaptă. Ai cântat divin, a fost foarte frumos.

Alexandra: Eşti rafinată, elegantă, frumoasă şi foarte talentată. Ai o voce angelică, felicitări!

Florin Călinescu: Eram în Italia sau Anglia. Obişnuiesc să mă duc în catedrale locale, ele sunt deschise tot timpul, şi stăteam acolo pe o bancă de lemn. A început să cânte o orgă, am rămas doar cu sunetul acela… Te zăpăcea, te liniştea, te răscolea… Aşa a fost momentul tău. Micuţa ta orga o să devină o adevărată catedrala într-o bună zi.

Urmăriți Playtech.ro și pe