EXCLUSIV Florin Călinescu, dezvăluiri din culise de la Românii au talent. Ce a vorbit cu scenariștii show-ului de la Pro TV

EXCLUSIV Florin Călinescu, dezvăluiri din culise de la Românii au talent. Ce a vorbit cu scenariștii show-ului de la Pro TV
Florin Călinescu, dezvăluiri din culise de la Românii au talent: a vorbit cu scenariștii show-ului de la Pro TV

Vedeta PRO TV Florin Călinescu nu se va serba de ”Florii”:”Noi, actorii, nu avem prea mult timp de Florii, de Paşti sau de Crăciun. Trebuie să urci pe scenă şi să-ţi faci meseria, cât mai bine!”, ne-a spus Florin Călinescu, în interviul pentru playtech.ro, în care ne-a mai povestit și despre rolul de jurat, de la ”Românii au talent”.

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri din culisele de la Românii au talent. Actorul a vorbit cu scenariștii show-ului de la Pro TV

Florin Călinescu a fost şi a rămas una dintre vedetele de prim-rang ale televiziunii autohtone. Vedetă a principalului post privat de televiziune de la noi, încă de la ora oficială a debutului, la jumătatea anilor ”90, Călinescu se bucură de statul de VIP PRO TV şi în prezent. În ultima perioadă, Florin Călinescu ne-a obişnuit cu statutul său de jurat al emisiunii ”Românii au talent!”, unde este „sarea şi piperul”.

”Ceea ce fac la emisiunea fac fiindcă aşa simt. Aşa sunt eu de felul meu şi atunci reacţionez, aşa cum o fac, în diferite cazuri. Nu mi-a cerut nimeni să mă comport într-un fel anume, nici producătorii, nici scenariştii. Sunt doar eu, Florin Călinescu”, a precizat actorul, pentru playtech.ro

”Nu am nicio înţelegere cu cei de la PRO TV. Sunt doar eu, Florin Călinescu!”

Timişorean de origine, Florin Călinescu a fost genul de actor exploziv, care nu ţine cont de criteriile standard ale meseriei sau de prejudecăţile celor din jurul său, indiferent de epocile pe care le-a traversat, fie ea cea de dinainte de 1989, comunistă, fie cea din prezent.

”Îmi asum tot ce fac în scaunul acela, aşa cum mă vedeţi cu toţii. Eu jurizez şi ca atare îmi permit să mai comentez cum cântă unul, cum dansează altul, cum apare pe scenă, de ce apare pe scenă, ce vrea să-mi transmită sau să ne transmită. Nu am nicio înţelegere cu cei de la PRO TV. Sunt doar eu, Florin Călinescu!”, a mai adăugat el.

A trecut prin trei mari necazuri, în viață

Florin Călinescu a trecut prin multe necazuri. Fiica lui a murit la doar cinci luni, soţia a încetat din viață chiar în ziua în care împlinea 47 de ani, în februarie 2005, iar fiul cel mic, Petru, a decis să-şi pună singur capăt zilelor. Poate de aceea nici nu se serbează, de ”Florii”:

”Nu voi face niciun fel de petrecere. Nu am motive. De altfel, în ziua de Florii voi fi la muncă, şi anul acesta, fiindcă filmăm la emisiune, la PRO TV, rezoluţiile calificărilor în faza superioară a producţiei noastre. Ca atare, nu voi face caz de sărbătorirea numelui meu de botez.

Nici nu ştiu s-o fi făcut prea des, fiindcă şi în anii precedenţi, actor fiind de meserie, eram la muncă. Oamenii vin în weekend să-i vadă pe artişti pe scenă. Şi nu contează că sunt Floriile, că e Paşte sau Crăciun. Aşa că, vrei, nu vrei, ai program, dacă ţi-ai ales meseria asta!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI