Rapid are un antrenor nou! Alegere surpriză pentru înlocuirea lui Dan Alexa

Rapid are un antrenor nou! Alegere surpriză pentru înlocuirea lui Dan Alexa
Adrian Iencsi este antrenorul care va încerca să o readucă pe Rapid în Liga 1

Rapid are un antrenor nou începând de luni. Adrian Iencsi a fost desemnat pentru a prelua banca tehnică a giuleştenilor, după mandatul ratat al lui Dan Alexa. Rapid a avut un sezon de coşmar în Liga 2, sub comanda lui Pancu şi mai apoi a lui Alexa. După ce a terminat pe ultimul loc, şase, în playoff-ul pentru promovare, echipa se va remania total. Ovidiu Burcă şi-a dat şi el demisia din funcţie de preşedinte, post care rămâne în continuare vacant.

Victor Angelescu a confirmat numirea lui Iencsi ca antrenor! Niculae a refuzat funcţia de preşedinte

Alegerea lui Adrian Iencsi este una surprinzătoare dacă ţinem cont că acesta nu a reuşit să confirme până acum în cariera de antrenor. Ultima dată a pregătit echipa a doua a celor de la Universitatea Craiova. A fost, de asemenea, şi antrenorul echipei de U19 a Rapidului. Iencsi, 45 de ani, a fost adus mai degrabă pentru trecutul său ca jucător în tricoul giuleştenilor. Motiv pentru care este unul dintre favoriţii fanilor.

„Ne-am înțeles cu Adi Iencsi. El este un rapidist adevărat, nu am avut foarte multe de discutat. Ne-am înțeles repede, de mâine va fi la antrenament. În afară de faptul că e rapidisit, credem că e un antrenor foarte bun. Suntem pe aceeași lungime de undă, 100%. O să avem un buget bun, el a mai făcut parte din proiectul nostru. Cred eu că e o alegere foarte bună. Are un contract pentru mai mult de un an. El va decide cu cine va dori să colaboreze”, a declarat Victor Angelescu, acţionar majoritar al celor de la Rapid.

Victor Angelescu a încercat să îl readucă la Rapid şi pe Daniel Niculae. Acesta a părăsit proiectul după un conflict cu Ovidiu Burcă şi Daniel Pancu. Iar patronul giuleştenilor a sperat că îndepărtarea celor doi ar putea facilita această revenire. Pentru moment, Daniel Niculae a refuzat funcţia de preşedinte al clubului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI