Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, sărutări pătimașe în public. Atingeri provocatoare, fanii au rămas mască FOTO EXCLUSIV

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, sărutări pătimașe în public. Atingeri provocatoare, fanii au rămas mască FOTO EXCLUSIV
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, sărutări pătimașe în public

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o dragoste pătimașă, iar acum nu mai țin cont de nimeni și nimic atunci când vor să își exprime sentimentele. Cele două vedete au fost surprinse de paparazzi playtech.ro atingându-se provocator în public. Este clar că părerile oamenilor din exterior nu mai contează pentru amorezii care se bucură de iubirea pe care o împart și de clipele frumoase pe care le trăiesc. Fanii se bucură că relația lor merge atât de bine, după ce s-a zvonit în urmă cu ceva timp că au ajuns la despărțire.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, atingeri provocatoare în văzul tuturor: cum au fost surprinși?

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt împreună de aproape un an și sunt deciși să facă pasul cel mare. Fanii asistentei de la emisiunea ,,Neatza cu Răzvan și Dani” sunt fericiți pentru aceasta pentru că a avut parte de eșecuri în amor în ultima perioadă.

Iată că vedetele trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe care nu o mai ascund de ochii curioșilor. Cei doi au fost foarte atenți la început cu atingerile care ar fi putut să dea de bănuit, dar acum nici că se mai pune problema de așa ceva.

Vedetele continuă să ofere un spectacol oriunde merg. Se vede cu ochiul liber că aceștia adoră să fie împreună. Fostul prezentator de TV și frumoasa lui parteneră au vizitat recent câteva magazine de mobilier din complexul Băneasa, fiecare cu mașina lui.

Ramona părea destul de supărată la început, dar îmbrățișările și sărutările lui Cazacu au făcut-o imediat să-și schimbe starea de spirit.

,,Mi-a dat block la un moment dat”

Colega lui Dani Oțil a povestit și câteva amănunte picante din relația ei în urmă cu puțin timp. Este deja cunoscut faptul că vedetele au avut parte de despărțiri și împăcări în anul de relație, dar la final au rămas tot împreună. Ea susține că există destul de multă gelozie la mijloc, dar pilotul nu arată de fiecare dată acest lucru.

”Este, dar nu arată. Foarte rar arată. Mi-a dat block la un moment dat. Nu face scene de gelozie, le face, ține pentru el. Am intrat aici, l-am salutat pe băiatul care îmi face parul și el îmi zice ”Hai să nu mai urlăm după el”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars. ”Îți jur că n-ai cum să câștigi o ceartă cu femeile…”, a continuat Cătălin Cazacu.