Ramona Olaru l-a dat de gol pe Cătălin Cazacu la Neatza. Ce s-a întâmplat în vacanța din Grecia

Ramona Olaru l-a dat de gol pe Cătălin Cazacu la Neatza. Ce s-a întâmplat în vacanța din Grecia
Ce a putut spune Ramona Olaru despre Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a devenit cunoscută în showbiz, odată cu apariția în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Extrem de frumoasă, cu o siluetă trasă prin inel și decolteu atrăgător, vedeta TV a stârnit imediat imaginația bărbaților. Dintre zecile de oferte, l-a preferat pe Cătălin Cazacu, lângă care se simte împlinită și fericită. Luni, 6 iunie, asistenta de televiziune a făcut o glumă tare în direct, spre amuzamentul moderatorilor Răzvan Simion și Dani Oțil. Până și Cătălin Oprișan a râs cu gura până la urechi.

Ramona Olaru, moment amuzant în direct. Ce a putut spune la Neatza

De curând, Ramona Olaru a fost, pentru a doua oară în vacanță, în Grecia, împreună cu iubitul ei. La Neatza, tânăra a făcut o glumă tare, ce pare a fi o aluzie la Cătălin Cazacu. Momentul a fost pe placul celor din platou, care au început să râdă în hohote.

„Nu se ocupă doar cu motociclismul, ci și cu papetăria, pentru că îi place să pape tăria”, a precizat asistenta TV în emisiune, moment în care toată lumea s-a amuzat copios.

„Vai, ce bună e asta”, a reacționat Răzvan.

„Nu trebuie continuat așa ceva”, a spus și Dani.

Asistenta TV și Cătălin Cazacu au planuri de nuntă

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu sunt logodiți încă, dar au hotărât deja că nunta va avea loc într-un loc idilic, pe plajă. Asistenta TV și-a ales inclusiv inelul de logodnă. Cei doi au o relație tumultoasă, dar par pregătiți să facă pasul cel mare. Știu că ceremonia va fi pe malul mării, deși vedeta nu a fost cerută în căsătorie. Blondina așteaptă ca partenerul ei să-i facă propunerea, dar a avut grijă să-i spună ce inel de logodnă își dorește.

Vrea inel de 18.000 de euro

Aflați la un eveniment monden în luna mai, Ramona și Cătălin „au dat din casă” mai multe detalii interesante. Blondina a mărturisit că i-a arătat iubitului ei inelul de logodnă pe care și-l dorește. Este vorba despre unul cu rubin și diamante, care ar costa 18.000 de euro.

„I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante”, a declarat Ramona Olaru, pentru Antena Stars.

Fără să ezite, asistenta matinalului de la Antena 1 și partenerul ei de viață au precizat că vor să facă ceremonia pe plajă. Cătălin Cazacu a ținut să sublinieze că la nunta lui nu o să se fure mireasa: „Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine”.