Cătălin Cazacu se însoară cu Ramona de la Neatza? Cum l-a invitat pe Măruță la nuntă

Cătălin Cazacu se însoară cu Ramona de la Neatza? Cum l-a invitat pe Măruță la nuntă
Catalin Cazacu l-a invitat pe Maruta la nunta sa cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc. Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a cucerit inima rebelului motociclist, iar fanii se așteaptă ca cei doi să ajungă în fața altarului, cât de curând. Cum i-a dat de înțeles Cătălin Cazacu lui Măruță că-l invită la nuntă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se pregătesc de nuntă?

Încurcate sunt căile iubirii, iar Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit pe pielea lor provocările unei relații extrem de pătimașe. Blondina de la Neatza și fostul concurent de la Dancing on Ice sunt fericiți împreună, iar relația lor pare să fie pregătită pentru a trece la nivelul următor.

Deși Cătălin Cazacu a menționat de nenumărate ori că iubita lui Ramona este femeia alături de care vrea să îmbătrânească, acum, celebrul motociclist l-a invitat pe Cătălin Măruța la nunta sa, semn că relația lor este din ce în ce mai serioasă.

„Cazacu: Sunt într-o relație, o să te chem și la nuntă, că ai primit premii.

Maruta: Sărut mâna, Ramona, colega de la Antena 1!”, a fost dialogul dintre Cătălin Cazacu și gazda emisiunii La Măruță de la Antena 1.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede!”

Deși au apărut multe zvonuri în presă potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu par a fi extrem de fericiți împreună.

Mai mult de atât, cei doi vor să aibă copii, cât de curând, iar anul acesta speră ca nunta lor să aibă loc.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc.

I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta.”, a declarat Cătălin Cazacu pentru Click!, acum ceva vreme.

Ce relație au Cătălin Cazacu și fiul său de 11 ani

Faimosul motociclist își dorește cu ardoare copii cu iubita lui Ramona. Cazacu mai are un băiețel în vârstă de 11 ani, dintr-o relație anterioară, cu care se înțelege foarte bine.

„Fiul meu are 11 ani. E varianta mea mai mica. Ne intelegem, e mai usor sa vorbim, chiar daca suntem la distanta. tNe vedem, ne sunam, acum s-a apucat de moto si a intrat pe terenul meu. Sunt emotionat, dar imi doresc sa fie mai bun ca mine.

Mi se pare ca e mult mai talentat decat am fost sau sunt eu. Are un nume de dus si e o presiune pe mine. Vreau sa ii bata pe toti, sa fie cel mai bun, sa fie nr. 1.

A avut o gagica frumusica rau de tot. Cred ca va veni momentul in care trebuie sa il invat de fete. Eu sunt rusinos pe subiectu asta, sper sa il invete maica-sa.”, a declarat Cazacu la PRO TV.