Ramona Olaru l-a făcut de râs pe Dani Oțil la Neatza. Ce va face, de fapt, cu unele cadouri de la nuntă

Ramona Olaru l-a făcut de râs pe Dani Oțil la Neatza. Ce va face, de fapt, cu unele cadouri de la nuntă
Cum l-a facut de ras Ramona Olaru pe Dani Otil

Ramona Olaru a povestit azi la Neatza ce planuri are pentru weekendul acesta, spunând că va merge  la un festival. În plus aceasta a ținut să-i amintească lui Dani Oțil că va veni în București și Tinu Vidaicu, nașul lui și al Gabrielei Prisăcariu, care locuiește la Timișoara și care s-a căsătorit recent cu Roxana Ionescu.

Ramona Olaru l-a făcut de râs pe Dani Oțil la Neatza

Amintim că Dani Oțil nu a putut participa la nunta nașului său care a ținut treu zile, întrucât în weekendurile acelea Dani Oțil trebuia să participe la cursele de raliu. Profitând de ocazie, Ramona Olaru l-a întrebat pe Dani Oțil ce cadou de nuntă i-a făcut nașului său. Iar răspunsul lui Dani Oțil nu a întârziat să apară.

”-In weekend vreau sa ma duc la un mini festival ce se tine la Palatul Primaverii, sper sa nu ploua. Vine Tinu (n.red. Tinu Vidaicu, nașul lui Dani Oțil)  în Bucuresti. Dani, i-ai luat cadou lui Tinu?

-Tot ce mi-a adus si el, o vaza inutila, sa vada si el cum e. Și pe Bobonete l-am pedepsit.

-Noi am donat (n.red. Ramona Olaru și Răzvan Simion), am zis sa iti luam ceva de 300 kg, să nu poti sa il cari de la unul la altul„, a fost dialogul dintre Ramona și Dani Oțil.

Amintim că Dani Oțil s-a căsătorit la data de 15 mai 2021 cu aleasa inimii lui, Gabriela Prisăcariu. Nunta a avut loc la restaurantul de lux al lui Dani Oțil, iar nași au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil!”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, va deveni mămică în curând și a declarat că se bucură de noul său statut acela de ”doamna Oțil”

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit.

Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, ne-a mărturisit Gabriela în exclusivitate despre al doilea copil cu Dani Oțil.

De altfel, Gabriela Prisăcariu și-a dorit enorm să devină mămică:

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat ea, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI