Gabriela Prisăcariu, pofte bizare în a șaptea lună de sarcină. Ai putea mânca așa ceva?

Gabriela Prisăcariu, pofte bizare în a șaptea lună de sarcină. Ai putea mânca așa ceva?
Gabriela Prisăcariu, pofte ciudate în luna a șaptea de sarcină

Gabriela Prisăcariu se bucură de cele mai frumoase luni din viața sa și așteaptă cu nerăbdare să își strângă în brațe primul copil. Soția lui Dani Oțil are parte de câteva pofte ciudate în această perioadă. Ce a mâncat în a șaptea lună de sarcină?

Gabriela Prisăcariu, pofte bizare în luna a șaptea de sarcină

Dani Oțil urmează ca în scurt timp să își strângă pentru prima oară în brațe primul copil. Cunoscutul matinal de la Antena mai are doar două luni până la evenimentul care îi va schimba complet și definitiv viața. În timpul acesta, frumoasa sa soție mai are de pus câteva kilograme și de suportat feluri de mâncare la care nu ar fi poftit chiar des.

În ultima sută de metri a sarcinii nu a scăpat nici de poftele culinare, așa că modelul se conformează și mănâncă orice dorește fără să țină cont prea tare de kilogramele în plus. Aflată într-un restaurant, blondina s-a răsfățat cu mai multe feluri de mâncare și a ales să împărtășească totul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Cei care o urmăresc în mediul online știu că tânăra și-a dorit foarte mult chipsuri picante în urmă cu câteva zile care i-au oferit înapoi câteva arsuri pentru că nu preferă de obicei astfel de gustări: „În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant.

Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc, bebelușule”, a mărturisit soția lui Dani Oțil. Acum, însă, a avut masa plină de bucate tradiționale care mai de care mai copioase și pline arome:

„Când ești însărcinată nimeni nu se miră de ce comanzi”

”Ce bine atunci când ești însărcinată că nimeni nu se miră de ce comanzi. Avem cartofi prajiti, brânza cu mămăligă și smântână și omletă cu carne de la garniță”, a spus ea pe pagina sa de Instagram.

Fanii cuplului abia așteaptă să-i vadă pe ei în rolurile de proaspeți părinți, mai cu seamă că au așteptat vreme bună până când colegul de platou al lui Răzvan Simion să se decidă să se pună la casa lui și să-și întemeieze o familie. Doar două luni îi mai despart pe aceștia de primul lor copil. 

Modelul îi ține în acest timp la curent pe fani în mediul online unde le spune cum se simte și cum încearcă să se mențină în formă în perioada mai delicată în care trebuie să aibă grijă pentru doi. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI