Ramona Olaru are un nou iubit celebru în România. Asistenta de la Neatza a fost prinsă în fapt

Ramona Olaru are un nou iubit celebru în România. Asistenta de la Neatza a fost prinsă în fapt
Cine a cucerit-o pe Ramona Olaru

Ramona Olaru iubește din nou! Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani are o relație cu un bărbat celebru în showbiz-ul românesc. Cei doi au fost surprinși împreună, iar pozele spun totul! Misterul despre viața ei amoroasă a fost spulberat.

Cu cine se iubește Ramona Olaru. Vedeta nu se mai ascunde

Ramona Olaru a trăit o poveste de dragoste alături de Cuza de la Noaptea Târziu, însă relația lor nu a avut succes și cei doi s-au hotărât să meargă pe drumuri separate. Asistentă de la Antena 1 a încearcat să păstreze discreția atunci când vine vorba despre viața ei personală, dar iată că a fost prinsă în fapt!

Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a reușit să câștige simpatia milioanelor de români prin momentele spumoase din emisiunea în care apare, dar și pentru faptul că a fost înzestrată cu forme de fotomodel, trăsături armonioase, dar și un simț al umorului dezvoltat.

Aceasta a atras atenția unui bărbat extrem de celebru în România, iar cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, așa că nu mai rămâne loc de îndoială cu privire la ce se întâmplă între aceștia! Cătălin Cazacu a pus ochii pe Ramona Olaru, iar superba asistentă TV nu a putut să îi reziste.

Ramona Olaru și noul iubit, surprinși în ipostaze tandre. Cei doi nu s-au putut abține

Cei doi s-au întâlnit la emisiunea Splash! Vedete la apă, dar se cunosc de mai mult timp, intersectându-se prin platourile de filmare sau la diferite evenimente. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre de către paparazzi Spynews, semn că nu pot sta departe unul de celălalt.

Mai exact, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au mers să servească prânzul la un restaurant de lux din Capitală. Fiecare a venit cu propria mașină, însă, în momentul în care s-au văzut, ei au coborât cât se poate de repede din autoturisme pentru a se săruta și strânge în brațe.

Cătălin Cazacu a cucerit-o pe Ramona Olaru

Aceștia au intrat ținându-se de mână în restaurant, semn că nu se feresc de ochii curioșilor și sunt cât se poate de îndrăgostiți. Gesturile drăgăstoase dintre ei au atras atenția tuturor, mai ales pentru că aceștia sunt extrem de cunoscuți în România.

De asemenea, la ieșirea din restaurant, cei doi abia s-au îndurat să plece unul de lângă celălalt. Ei s-au sărutat și s-au ținut în brațe minute bune înainte de a se îndrepta către mașini.

Vezi restul imaginilor cu Ramona Olaru și Cătălin Cazacu aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI