Cine este, de fapt, Cătălin Cazacu de la Splash! Vedete la apă. Ce trecut controversat are

Cine este, de fapt, Cătălin Cazacu de la Splash! Vedete la apă. Ce trecut controversat are
Totul despre Cătălin Cazacu. Ce trecut are concurentul de la Antena 1

Cătălin Cazacu se numără printre persoanele ce au acceptat provocarea de a participa la emisiunea ‘Splash! Vedete la apă’, dar nu mulți știu ce trecut controversat ascunde concurentul. Iată că s-au aflat toate detaliile despre el!

Totul despre Cătălin Cazacu. Cine este concurentul de la ‘Splash! Vedete la apă’

Cătălin Cazacu s-a alăturat vedetelor ce o să fie urmărite înfruntându-și temerile în show-ul de la Antena 1. El nu o să aibă mari probleme, mai ales pentru că este un iubitor de adrenalină. Acesta este campion la Romanian Superbike, clasa Superbike Challenge, bucurându-se de 8 victorii din 8 posibile.

Mai mult, el a devenit primul pilot timișorean ce a participat la World Superbike, un campionat mondial. Cătălin Cazacu nu se dă în lături de la provocări, așa că nu este de mirare că a acceptat bucuros propunerea Antena 1.

Cătălin Cazacu a participat la Exatlon. În ce ipostaze l-au văzut fanii

În trecut, Cătălin Cazacu a participat la Exatlon, fiind penultimul Faimos ce a părăsit competiția. Acesta a demonstrat că rezistă unor condiții foarte grele. Deși nu a câștigat premiul cel mare, el a fost mulțumit cu rezultatele sale din show.

„E prima arenă la care am venit împăcat, e un moment bun. Mi-a plăcut mereu să fiu sincer. Astăzi, în interiorul meu, am făcut toate superstițiile toate. Astăzi am încălcat tot din dorința de a ieși.

Mi-am dorit să ies pentru că în distribuția asta cred că Vladimir (n.r. Drăghia) merită să meargă mai departe. Am fost un sportiv bun, nu am fost favorit, dar mi-am dat sufletul pe teren.

Asta e linia de finiș, nu mi-e rușine. Mă simt atât de ușurat, aș fi purtat o povara dacă pleca el și rămâneam eu. Tot respectul pentru cei care m-au votat.”, spunea, în trecut, Cătălin Cazacu, potrivit Viva!.

În ce emisiuni a mai apărut Cătălin Cazacu

Televiziunea nu îi este necunoscută. Acesta a primit rolul de prezentator, alături de Giani Kiriță și Victor Slav, pentru emisiunea ‘Vulturi de noapte’. Apoi, el s-a ocupat de show-ul ‘Cash Taxi’, unde premia pasagerii ce își doreau să călătorească cu el și să răspundă la întrebări inedite.

Colaborarea lui cu Kanal D a fost una frumoasă, dar, în momentul în care a ajuns la final, Cătălin Cazacu s-a îndreptat către TVR, unde a moderat emisiunea ‘Distracțiile lui Cazacu’. El a putut să își țină fanii la curent cu orice fel de distracție din Zanzibar prin acest proiect.

Cât despre viața lui amoroasă, Cătălin Cazacu o cunoștea în urmă cu 12 ani pe Nicoleta, femeia ce i-a dăruit un băiat, Andrei, în vârstă de 11 ani. Cei doi au format un cuplu timp de 5 ani, dar relația lor nu a avut succes.

Cu cine s-a iubit Cătălin Cazacu. A avut relații cu femei foarte frumoase

Cătălin Cazacu și Nicoleta au decis să meargă pe drumuri separate, așa că băiatul lor, Andrei, a rămas cu mama lui. Cu toate acestea, prezentatorul de televiziune are o relație foarte frumoasă cu băiețelul său. Apoi, înainte de a pleca la Exatlon, el s-a iubit cu Anna Roman.

Cătălin Cazacu a marcat relații cu femei foarte frumoase, printre care Bianca Jurca, Maria Simion, dar și Emilia Musala. Acesta a fost surprins, chiar în primăvara acestui an, în compania unei fostei iubite.

Cei doi se aflau în Zanzibar, dar au încercat să fie cât se poate de discreți, chiar dacă starului i-a scăpat un videoclip în care apărea și Anna Roman.

„Ceea ce a fost între mine și Anna Roman, mă refer la cum s-a terminat între noi, a fost o greșeală.Adică, de fapt, o lipsă de comunicare, o problemă la care niciunul nu am greșit, dar care s-a terminat urât.

Asta e, are tot respectul meu, nu am de ce să fiu supărat pe ea și nu văd de ce să nu am avea o relație civilizată acum, la atât de mult timp după ce totul s-a terminat între noi.”, spunea Cătălin Cazacu despre fosta parteneră, în trecut.

Urmăriți Playtech.ro și pe