În sfârșit, Ramona Olaru a rupt tăcerea despre relația cu Cuza și tânăra cu care acesta a fost fotografiat

În sfârșit, Ramona Olaru a rupt tăcerea despre relația cu Cuza și tânăra cu care acesta a fost fotografiat
Ramona Olaru a spus adevărul despre despărțirea de Cuza

Ramona Olaru s-a decis să discute despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Cuza, chiar după ce fostul partener a fost surprins alături de o altă tânără. Vedeta a fost extrem de discretă până acum, dar iată că nu s-a mai putut abține.

Ramona Olaru, dezvăluiri incendiare. Ce s-a întâmplat între ea și Cuza de la Noaptea Târziu

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au avut o relație plină de împăcări, despărțiri, certuri, momente frumoase, dar și clipe mai puțin bune. Cei doi au făcut tot posibilul pentru ca legătura lor amoroasă să reziste, dar, în cele din urmă, au fost nevoiți să meargă pe drumuri separate.

Recent, Cuza a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase. Ramona Olaru a preferat să păstreze tăcerea până în acest moment, așa că nu mulți știau ce se petrece în sufletul său. Totuși, vedeta s-a hotărât să spună totul despre fosta relație după ce a văzut imaginile cu fostul partener.

„În sfârșit a venit momentul pe care, probabil, mulți dintre voi l-ați așteptat de mult timp. Și anume, da, sunt o persoană singură în acest moment.

Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea în sfârșit pentru că de fiecare data s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat, și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.”, a spus Ramona Olaru, pe Instagram.

Ramona Olaru: ‘Cred că este suficient’

De asemenea, Ramona Olaru i-a rugat pe internauți să nu îi mai trimită diferite imagini în care fostul partener apare alături de o altă tânără. Aceasta crede că fiecare om are nevoie de o perioadă de liniște pentru a se reface după o despărțire, așa că nu își dorește să mai privească fotografiile.

„Pe de altă parte, este perfect normal după ce s-a produs un astfel de lucru, să-și găsească liniștea, fericirea și așa mai departe. De ce am spus asta?

Sunteți foarte mulți, fie că mă cunoașteți, fie că nu mă cunoașteți, care aveți gânduri, intenții bune, să-mi trimiteți print screen-uri sau poze sau filmulețe cu faptul că el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu știu când, nu știu cum, e ok, e normal…

Fiecare are nevoie de o perioadă, să-și plângă morții, cum ar spune un prieten de-al meu.

În cazul ăsta, situația să se refacă. Așa că, rugămintea este să nu mai faceți asta chiar dacă ne cunoaștem, chiar dacă nu ne cunoaștem, pentru ca fiecare își va rezolva lucrurile în felul lui și va găsi o modalitate să fie ok și asta nu ajuta.

Cred că este suficient acum.”, a mai spus Ramona Olaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI