Ramona Olaru a dat cărțile pe față despre noul iubit: ‘Am ieșit la cină cu el. Și a mers’

Ramona Olaru a dat cărțile pe față despre noul iubit: ‘Am ieșit la cină cu el. Și a mers’
Ramona Olaru a dat cărțile pe față despre noul iubit

Ramona Olaru dă ”din casă” tot mai multe amănunte despre viața personală. După ce în ediția de ieri au existat câteva indicii despre un potențial iubit secret în viața frumoasei blondine, iată că aceasta a început să dea tot mai multe amănunte despre o nouă relație, pe care, momenta, o ține departe de ochii presei.

Ramona Olaru a dat cărțile pe față despre noul iubit

Amintim că în ediția de ieri a emisiunii s-au dat anumite indicii cu privire la un potențial nou iubit din viața Ramonei Olaru, când a afirmat că acum frumoasa prezentatoare nu mai are ”libertatea” pe care o avea odată.

”Nu mă mai lasă pe mese (n.red. să danseze pe mese)”, spunea Ramona Olaru ieri, când în platou a avut loc discuție referitoare la petreceri.

Tot ieri, un alt amănunt a indicat o prezență masculină în viața Ramonei Olaru. Astfel, într-o discuție cu Răzvan Simion legată de vremea de pe litoral, Ramona Olaru a ținut să precizeze că deși vremea se va fi weekend, ea nu va mai avea o escapadă la mare, moment în care Răzvan Simion a ținut să completeze, cu complicitate:

”Păi, da, înainte tu încuiai, tu descuiai (n.red. casa), acum e altă treabă”, a spus Răzvan Simion, întărind astfel dovada că Ramona Olaru iubește din nou.

Ce a recunoscut azi Ramona Olaru

Revenind la ziua de azi, Ramona Olaru a continuat ”să dea din casă” detalii despre viața privată, spunând ce a ajuns să facă înainte de a avea o primă cină cu cel care i-ar fi cucerit inima.

”Am fost cu Bianca (n.red. Bianca Nuțu, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Neatza cu Răzvan și Dani) să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers”, a dezvăluit Ramona Olaru în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Amintim cu această ocazie că în urmă cu ceva timp, Ramona Olaru se despărțea de Cuza, de la Noaptea Târziu, iar evenimentul lăsa răni adânci în sufletul ei. Însă se pare că în prezent cei doi sunt în relații bune.

”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri.

Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, spunea Cuza în cadrul unui podcast.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI