Ramona Olaru, speriată teribil. Ce se întâmplă în fiecare noapte în apartamentul ei

Ramona Olaru, speriată teribil. Ce se întâmplă în fiecare noapte în apartamentul ei
Ce aude Ramona Olaru in apartamentul ei, in fiecare seara

Face ea ce face și mereu ajunge în centrul atenției. Frumoasa Ramona Olaru și-a lăsat admiratorii cu gurile căscate în cadrul ediției de joi, 2 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Blondina pare să locuiască într-un apartament bântuit? Iată ce a povestit muza matinalului de la Antena 1.

Ce aude Ramona Olaru în apartamentul său, în fiecare seară

Diminețile noastre fără glumele matinalilor de la Neatza cu Răzvan și Dani sunt ca vara fără soare. Frumoasa Ramona Olaru ne-a bucurat, din nou, privirile și auzul cu prezența ei încântătoare în cadrul emisiunii de joi, 2 septembrie.

Și, pentru că emisiunea începe întotdeaunacu vorbele sale de duh, simpatica blondină le-a povestit, recent, lui Dani Oțil și Răzvan Simion o întâmplare cel puțin bizară care i s-a petrecut în intimitatea propriului cămin.

Ramona Olaru pare să locuiască într-un apartament bântuit, după cum a dat de înțeles chiar fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu.

Vedeta bănuiește că în casa ai ar domni anumite energii negative, deoarece în fiecare noapte aude televizorul din cameră cum se aprinde de unul singur, preț de o secundă, și apoi se stinge ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Ramona Olaru: Bună dimineața, minunaților! Eu am niște probleme! Mi se aprinde televizorul singur noaptea. Da, se aprinde o secundă și apoi se stinge. E ceva rău. Sunt niște energii negative sau ceva…

Ce sfat i-a dat Dani Oțil Ramonei Olaru, pentru a scăpa de „fantome”

Nu știm dacă apartamentul blondinei este cu adevărat bântuit sau nu, însă totul a fost relatat, binențeles, în dulcele stil caracteristic al vecinei de la Neatza cu Răzvan și Dani, întâmplarea reușind să stârnească râsul colegilor ei de platou.

Dani Oțil nu a putut rămâne indiferent și a venit cu o soluție genială pentru problema colegei sale de emisiune, sfătuind-o pe Ramona Olaru să apeleze la ajutorul unui profesionist.

Dani Oțil: Ramona, eu zic că ai două șanse! Ori chemi pe cineva să îți ducă televizorul într-un laborator, ori eu cred ca Doru Depanatoru trebuie să se mute la tine vreo 3 zile să rezolve problema.

Răzvan Simion a intervenit și el în discuție, spunându-și oful în legătură cu șoricelul care i s-a blocat în bordul mașinii personale. Chipeșul matinal se chinuie de câteva zile să scoată rozătoarea din interiorul automobilului.

Răzvan: Să vină cineva să îmi ia șoarecul din bord. E deja de patru zile acolo, râcâie în bord atunci când plec de pe loc. Cineva mi-a zis să bag apă, altcineva să bag ultrasunete. Un altul mi-a zis să pun busuioc din cel care se dă la biserică. Cineva mi-a zis să dau cu esență de mentă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI