Cât de săracă a fost Ramona Olaru, de fapt. A povestit drama copilăriei sale prin care mulți copii din România încă trec

Cât de săracă a fost Ramona Olaru, de fapt. A povestit drama copilăriei sale prin care mulți copii din România încă trec
Cât de săracă a fost Ramona Olaru, de fapt

Ramona Olaru este acum una dintre cele mai iubite și ofertate vedete de la noi, are un salariu frumușel la Neatza cu Răzvan și Dani. Însă viața sa nu a fost întotdeauna roz, iar blondina a povestit amănunte grele din copilăria sa.

Cât de săracă a fost Ramona Olaru, de fapt

Ramona Olaru este acum o femeie independentă, are un statut financiar stabil și proiecte în derulare. Aceasta prezintă rubrica meteo la emisiunea matinală de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, fiind remunerată cu 3000 de euro lunar. Dar este co-prezentator și la emisiunea Splash! Vedete la apa, tot la Antena 1, astfel că veniturile sale nu sunt deloc de neglijat.

Însă până să ajungă la acest statut, frumoasa Ramona Olaru a avut și momente în care a trebuit să facă față nevoilor. Se întâmpla în copilărie, mai ales în perioada începerii școlii, perioadă la care ne aflăm și noi acum. Ea a povestit că era nevoită să parcurgă câte șapte kilometri în fiecare zi pentru a ajunge la școală. În plus, încălțămintea sa nu era un adevcată pentru mersul pe câmp, fiind nevoită să poarte sandalele surorii ei, sandale care îi erau mici, de cele mai multe ori.

”Îmi intra praful în sandale”

”Mirosul care îmi aduce aminte de școala este cel de motorină, pentru că se spăla cu motorină. Ca să ajung la școală, mergeam pe câmp vreo 7 kilometri, era un câmp de floarea soarelui, îmi intra praful în sandale, care îmi erau și mici pentru că sandalele erau, de fapt, ale surorii mele. Îmi ieșea călcâiul pe afară.”, a povestit Ramona Olaru în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Însă povestea nu este deloc una singulară, căci încă este drama multor copii din România.

De altfel, Ramona Olaru a mai povestit amănunte despre copilăria sa, marcată de munci grele, la câmp, pentru orice copil.

„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină.

Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce… Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara! (zâmbește)”, spunea Ramona Olaru pentru revista VIVA!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI