Ramona Gabor, umilită grav de Oana Zăvoranu. Bruneta le-a arătat fanilor cum sunt mințiți din Dubai VIDEO

Ramona Gabor, umilită grav de Oana Zăvoranu. Bruneta le-a arătat fanilor cum sunt mințiți din Dubai VIDEO
Ramona Gabor, umilita grav de Oana Zavoranu

După ce le-a desființat în mediul online pe Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich și Andreea Mantea, Oana Zăvoranu a umilit-o, de data aceasta, pe faimoasa Ramona Gabor. Actrița le-a arătat fanilor cum sunt mințiți din Dubai. Ce a declarat bruneta despre sora Monicăi Gabor.

Ramona Gabor, umilită grav de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu se lasă. Acum câteva luni, frumoasa brunetă a lansat o emisiune pe Youtube, care se numește „What the…by Oana Zăvoranu”, care se bucură de un imens succes în rândul celor 80.000 de subscriberi pe care îi are. Clipurile vedetei au adunat câteva milioane bune de vizualizări și se concentrează pe demascarea influecerițelor din România despre care Zăvo spune că își mint urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Și cum nimeni nu scapă din gura actriței, după ce le-a desființat pe Adelina Pestrițu, Christina Ich, Oana Roman, Andreea Bănică și Andreea Mantea, acum a venit rândul Ramonei Gabor, pe care Oana Zăvoranu a poreclit-o Gulliver, referindu-se la înălțimea modelului. Zăvo a insinuat că viața luxoasă pe care modelul o duce în Dubai este un miraj, câștigându-și veniturile din surse neobișnuite și mai puțin ortodoxe.

„Gulliver (n.r – Ramona Gabor) vine dintr-o familie extrem de amărâtă și de modestă din c*** Moldovei. A venit împreună cu sora ei, Olive, (n.r – Monica Gabor) în București. A început cu niște prezentări de modă prin cluburi, pe la periferia Bucureștiului, unde se întâmpla toată chiloțăreala pe vremuri. Problema este că are tupeu mare pe ea. A făcut niște operații…a auzit și ea cu cât mai tai din nas cu atât crește tariful. S-a mai ajustat, pe colo-colo, și din acel moment a început să forjeze și tot felul de băieți de oraș.

Gulliver s-a combinat cu un băiat de oraș, Gabi Bădălău. Și a fost dragoste mare până când și-a dat ea seama că s-ar putea să poată mai mult decât să aibă doar un Bădălău. S-a antamat cu un milionar cu lovele multe prin Bulgaria (…) Profitând că sunt în țari străine și îndepărtate, Gulliver și Olive mint că sunt barosance, că se combină, că se mărită, că sunt milionare. Totul este un miraj, este o mare minciună pentru că, de fapt, ele fac lucruri dubioase.”, a spus Oana Zăvoranu în episodul urcat miercuri, 17 februarie, pe canalul ei de Youtube.

Cum a dat-o Oana Zăvoranu de gol pe Ramona Gabor

Oana Zăvoranu a desființat-o pe Ramona Gabor, raportându-se la viața pe care modelul o duce în Dubai. Actrița sfătuiește oamenii să nu ia de bune pozele pe care influencerii le postează pe Instagram, acestea având, spune ea, rolul de a induce oamenii în eroare. Zăvo a arătat imagini în care Ramona Gabor este surprinsă călătorind într-un avion privat. Bruneta a desființat-o pe sora Monicăi Gabor, făcând apel la adolescentele care o urmăresc în mediul online, spunându-le că oricine poate accesa locurile pe care modelul le vizitează.

„Gulliver s-a dus la sora din America. A stat ce a stat pe acolo și și-a dat seama că nu este America de el, fapt pentru care s-a dus în Dubai. A auzit el că acolo plouă cu șeici, care fac mătănii, se rog de ea…vă dați seama că șeicii ăia, în atâtea femei frumoase și poate care mai au și minte le caută pe astea care vin din Moldova și când le găsesc sunt fierți pe ele. Gurile rele spun că ar avea un tarif de vreo 4000 de euro.

Mi se pare că Gulliver e genul de țoapă care distruge minți la greu. Postează în tot felul de ipostaze mincinoase. Ea nu călătorește așa, doar cu plapuma pe ea. E o minciună. Trebuie să înțelegeți că și voi dacă mergeți în Dubai, în orice restaurant, aveți acest view pe care-l arată ele în poze. Așa e acolo, oamenii sunt bogați, trăiesc în opulență. Să nu credeți că sunt locuri pe care voi nu le puteți accesa”, a completat controversata brunetă.