Oana Zăvoranu, din nou la tribunal. Ce război are acum, după ce a scăpat de procesul cu influencere

Oana Zăvoranu, din nou la tribunal. Ce război are acum, după ce a scăpat de procesul cu influencere
Oana Zăvoranu, din nou în tribunal

Oana Zăvoranu vrea să-și facă dreptate cu orice preț. Aceasta se implică într-un scandal mai vechi de unde vrea să iasă câștigătoare. Cu cine este bruneta acum în război, după rezolvarea procesului cu influencerițele de la noi?

Oana Zăvoranu, din nou la tribunal. În ce proces este implicată acum vedeta?

Oana Zăvoranu nu se lasă până nu-și face dreptate și continuă demersurile în scandalul imens cu azilul în care și-a internat bunica. Amintim că judecătorii au obligat-o să plătească 25.000 de lei, dar lucrurile sunt departe de a-și găsi finalul, astfel că bruneta a mai deschis un proces.

Actrița mai are pe cap și procesul cu influencerițele pe care le-a comentat aspru în cadrul emisiunii sale de pe YouTube, care rămâne încă în vizorul fanilor, deși legal lucrurile au fost încheiate. În prim-plan vine acum procesul cu azilul de bătrâni unde a stat bunica sa în care gurile rele susțin că a abandonat-o.

Instanța a obligat-o să plătească suma de 22.500 de lei, reprezentând contravaloarea serviciilor sociale, Querida nu a acceptat decizia, iar în urmă cu doar câteva zile a depus apel în procesul în cauză, conform cancan.ro. Acțiunea vedetei urmează să fie evaluată de magistrații de la Tribunalul Ilfov.

Decizia contestată

”Soluția pe scurt: Respinge excepția prescripției dreptului material la acțiune, invocată de pârâtă, ca neîntemeiată. Admite cererea având ca obiect «pretenții», formulată de reclamanta Căminul Martha SRL în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 22.500 lei reprezentând contravaloare servicii sociale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2.730 lei reprezentând cheltuieli de judecată din care suma de 1.230 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru și suma de 1.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Buftea”

Cum au decurs lucrurile?

Cunoscuta actriță a reușit să vândă vila regretatei sale mame de la Afumați, în care locuia bătrâna Eufemia, ulterior trimițând-o la un azil de bătrâni privat din Buftea, unde taxa era la momentul acela de 2.500 de lei.

Fosta soție a lui Ionuț Pascu nu ar mai fi plătit de la un moment costurile căminului, astfel că a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriilor, după ce i s-a făcut o sesizare și la autoritatea tutelară, urmând ca dosarul să fie întregistrat la judecătoria Buftea.

„Îți spun sincer, mi-e dor de casă, mi-e dor de cuibul meu. Sunt în familie, mă bate Dumnezeu să spun că rabd de foame, dar sufletește sufăr! Nu mai sunt în căsuța mea…” a povestit bătrâna pentru Cancan TV, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI