11 feb. 2021 | 13:18

Cristina Ich, poveste aproape dramatică la un restaurant. Cum era să moară: ‘Așa a mai pățit cineva’

Monden
Cristina Ich, poveste aproape dramatică la un restaurant. Cum era să moară: ‘Așa a mai pățit cineva’
Cristina Ich, poveste aproape dramatică la un restaurant. Cum era să moară: ‘Așa a mai pățit cineva’

Fotomodelul Cristina Ich a făcut dezvăluiri dramatice. Frumoasa brunetă a fost la un pas de moarte, chiar în incinta unui restaurant. Ce i s-a întâmplat vedetei?

Cristina Ich, la un pas de moarte

Cristina Ich, în vârstă de 34 de ani, a făcut dezvăluiri uluitoare fanilor ei. Fotomodelul susține că a fost la un pas de moarte, iar cumplita scenă s-ar fi întâmplat chiar într-un restaurant din Capitală. Frumoasa brunetă a luat cina singură, într-o seară, la un restaurant din București. Acolo s-a întâmplat cumplita scenă, în urma căreia vedeta susține că era să își piardă viața.

„Nu vreți să știți ce am pățit la restaurant, era să mor. Pe bune era să mor”, a spus Cristina.

Frumoasa Cristina a povestit și care a fost motivul care ar fi putut duce la o tragedie. Aceasta s-ar fi înecat cu mâncare.

„Mi-a rămas mâncarea în gât, nu există așa ceva. Cea mai nașpa senzație! Cum ar fi fost să mor așa? Vă dați seama cât m-au înjurat ăștia? Nu ai cum așa ceva, nici nu mâncam o mâncare uscată. Nu am avut o asemenea senzație în viața mea, este și penibil cum făceam pe la restaurant. Acum fac mișto și râd, dar e groaznică senzația. După ce mi-am revenit m-am gândit cum era să mor.
După aceea am vorbit cu tata și mi-a spus că așa a murit mama unui coleg de-al lui”, a continuat modelul.

Ce i-au răspuns admiratorii după această postare

După postarea acelui mesaj, bruneta a primit numeroase comentarii pe contul său de socializare. Mai mulți dintre admiratorii vedetei i-au spus ca ar fi pățit la fel. Unii susțineau că au avut apropiați care chiar și-au pierdut viața în urma unor astfel de experiențe neplăcute.

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate modele de la noi din țară. Are o comunitate impresionantă de urmăritori pe conturile sale de socializare, unde fanii a pot admira în toată splendoarea ei. Bruneta este urmărită de aproape 1 milion de fani pe Instagram.

De mai bine de doi ani frumoasa vedetă formează un cuplu cu Alexandru Pițurcă, fiul renumitului antrenor de fotbal, Victor Pițurcă.

Cuplul are împreună și un băiețel în vârsta de 1 an, care se numește Noah. Pe micuț, Cristina dorește să-l țină departe de viața publică, cel puțin deocamdată. Cu toate acesta a mai postat câteva filmulețe în care apare și fiul ei.

Recent fotomodelul și-a schimbat look-ul și apoi a împărțășit fotografii pe Instagram, unde fanii ei au putut-o admira. Ea aparea în fotografii cu o noua tunsoare.

 

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro