Cristina Ich, poveste aproape dramatică la un restaurant. Cum era să moară: ‘Așa a mai pățit cineva’

Cristina Ich, poveste aproape dramatică la un restaurant. Cum era să moară: ‘Așa a mai pățit cineva’
Cristina Ich, poveste aproape dramatică la un restaurant. Cum era să moară: ‘Așa a mai pățit cineva’

Fotomodelul Cristina Ich a făcut dezvăluiri dramatice. Frumoasa brunetă a fost la un pas de moarte, chiar în incinta unui restaurant. Ce i s-a întâmplat vedetei?

Cristina Ich, la un pas de moarte

Cristina Ich, în vârstă de 34 de ani, a făcut dezvăluiri uluitoare fanilor ei. Fotomodelul susține că a fost la un pas de moarte, iar cumplita scenă s-ar fi întâmplat chiar într-un restaurant din Capitală. Frumoasa brunetă a luat cina singură, într-o seară, la un restaurant din București. Acolo s-a întâmplat cumplita scenă, în urma căreia vedeta susține că era să își piardă viața.

„Nu vreți să știți ce am pățit la restaurant, era să mor. Pe bune era să mor”, a spus Cristina.

Frumoasa Cristina a povestit și care a fost motivul care ar fi putut duce la o tragedie. Aceasta s-ar fi înecat cu mâncare.

„Mi-a rămas mâncarea în gât, nu există așa ceva. Cea mai nașpa senzație! Cum ar fi fost să mor așa? Vă dați seama cât m-au înjurat ăștia? Nu ai cum așa ceva, nici nu mâncam o mâncare uscată. Nu am avut o asemenea senzație în viața mea, este și penibil cum făceam pe la restaurant. Acum fac mișto și râd, dar e groaznică senzația. După ce mi-am revenit m-am gândit cum era să mor.
După aceea am vorbit cu tata și mi-a spus că așa a murit mama unui coleg de-al lui”, a continuat modelul.

Ce i-au răspuns admiratorii după această postare

După postarea acelui mesaj, bruneta a primit numeroase comentarii pe contul său de socializare. Mai mulți dintre admiratorii vedetei i-au spus ca ar fi pățit la fel. Unii susțineau că au avut apropiați care chiar și-au pierdut viața în urma unor astfel de experiențe neplăcute.

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate modele de la noi din țară. Are o comunitate impresionantă de urmăritori pe conturile sale de socializare, unde fanii a pot admira în toată splendoarea ei. Bruneta este urmărită de aproape 1 milion de fani pe Instagram.

De mai bine de doi ani frumoasa vedetă formează un cuplu cu Alexandru Pițurcă, fiul renumitului antrenor de fotbal, Victor Pițurcă.

Cuplul are împreună și un băiețel în vârsta de 1 an, care se numește Noah. Pe micuț, Cristina dorește să-l țină departe de viața publică, cel puțin deocamdată. Cu toate acesta a mai postat câteva filmulețe în care apare și fiul ei.

Recent fotomodelul și-a schimbat look-ul și apoi a împărțășit fotografii pe Instagram, unde fanii ei au putut-o admira. Ea aparea în fotografii cu o noua tunsoare.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI