29 ian. 2021 | 15:47

Noua victimă a Oanei Zăvoranu. Ce vedetă a fost umilită public: ”Uite ce față are și atitudine are”

Știri generale
Noua victimă a Oanei Zăvoranu. Ce vedetă a fost umilită public: ”Uite ce față are și atitudine are”
Cine este noua victimă a Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu revine cu noi critici la adresa vedetelor. Acum, diva și-a îndreptat acu criticele spre o altă infuenceriță. Despre cine este vorba și ce spune Zăvoranca despre ea veți afla în continuare.

Noua victimă a Oanei Zăvoranu. Ce vedetă a fost umilită public

Mai exact, actrița din serialul ”Sacrificiul” susține că Ioana Grama este la fel ca celelalte influencerițe, care nu fac nimic decât să vândă ”chinezării” oamenilor în mediul online. Toate acestea, după ce Oana Zăvoranu a observat că Alina Ceușan că Alina Ceușan face publicitate unui brand al Ioanei Grama.

”Ele vă atacă în haită. Se promovează între ele, astfel încât voi sunteți la propriu invadați și toate au numai mizerii de chinezării pe care vi le prezintă ca fiind mari creații”, a spus actrița pe Instagram.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Ioana Grama

Oana Zăvoranu susține că Ioana Grama, la fel ca și alte influencerițe, este nefolositoare. Ba chiar mai mult, actrița a criticat și aspectul fizic al Ioanei Grama.

Ioana Grama asta e altă poamă, bună prietenă, tot influenceră peste noapte ca și ele. Toate astea sunt exact ca ciupercile… multe și nefolositoare.

Uite ce față are și atitudine de mare influenceră are și asta. Repet, toate prietene între ele, își promovează una alteia site-urile, pe care vând creații de pe AliExpress pe care voi le halite la sute de RONI”, a mai adăugat Oana Zăvoranu, potrivit cancan.ro.

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor și pe Andreea Bănică

Actrița s-a mutat de cea vreme pe YouTube, ia canalul acesteia este din ce în ce mai urmărit. În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu a postat un clip în care a avut-o ca victimă pe Andreea Bănică. Asta după ce cântăreața a declarat că și-ar dori să își deschidă o afacere. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un hotel la Eforie.

”Ăștia așa își fac așa case, milogul SRL. Nu am, dă-mi și mie și hop îl vezi cu hotel și vilă. Toate astea sunt făcute cu măsline, bulion și chestii d-astea. Sărăcio, în halul ăsta, săracoooo, oarba după tine. Ea vrea să-și facă hotel, mai dați cu măsline și bulion.

Este epopeică. Reclama care a sfidat orice regulă de bun-simț este cu bulionul lângă brad. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Și ăia au zis să-și pună și rochie roșie.

E deșteaptă cât o roșie. Și i-au pus navetele de roșii și s-a așezat acolo. Bălănel este fascinată de acidul hialuronic. Este o invenție extraordinară, dar nu în exces. Ce mai avem să ne umfle buzițele, năsucul. Ea e umflată peste tot. Când are sprâncene, când nu are sprâncene”, a spus Oana Zăvoranu pe YouTube.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro