Ramona de la Neatza, ipostaze incendiare pe plaja din Mamaia. În ce costum de baie a putut să-și facă apariția. Foto EXCLUSIV

Ramona de la Neatza, ipostaze incendiare pe plaja din Mamaia. În ce costum de baie a putut să-și facă apariția. Foto EXCLUSIV
Ramona Olaru, apariție de senzație la plajă

Ramona Olaru a furat cu siguranță privirile tuturor de pe plaja din Mamaia. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani arată demențial. Cum s-a afișat aceasta și cum arată în costum de baie?

Ramona Olaru de la Neatza, apariție incendiară la plajă

Ramona Olaru este una din cele mai simpatice asistente de televiziune. Aceasta a reușit să ajungă la inimile românilor și să-și păstreze deja de mulți ani postul în Antena 1.

Tânăra arată spectaculos, iar cu siguranță este deliciul celor care adoră emisiunea matinală a trustului. Multe doamne și domnișoare care o urmăresc pe rețelele de socializare o invidiază pentru fizicul fără greșeală pe care îl are.

Câteva dintre ele nu înțeleg cum are o siluetă perfectă tocmai pentru că în show se vede că nu se abține de la nicio poftă culinară, mai cu seamă că alături i-au stat unii din cei mai cunoscuți chefi de la noi.

Cum a fost surprinsă?

De asemenea, internauții o văd des la petrecere sau evenimente private unde adoră să se înfrupte din cele mai bune lucruri, dar nu se ferește nici de la consumul de alcool. 

Paparazzi noștri au surprins-o la plajă în timp ce se delecta dintr-o băutură răcoritoare. Cel mai probabil a decis să stea puțin la soare imediat după ce emisiunea s-a terminat.

Asistenta TV a decis să poarte un costum de baie simplu, dar colorat, care să-i permită un bronz fără greșeală. Cu siguranță în tot acest timp a furat privirile trecătorilor și ei veniți să se bucure de sezonul estival.

Cum se întreține?

‘Nu plec în concediu fără o cremă hidratantă la mine și de multe ori aleg gama Bioderma Atoderm, crema de la față de la Khiels și masca de buze Laneige.

Știu că sună clișeistic, dar răspunsul este cât se poate de sincer: nu folosesc nimic special. Aplic doar șampon și mască de la Kerastase Silver.  Sala mea se numește Mama Natură. Nu merg la sală, din păcate!

Nu țin niciun regim alimentar. Nu am poftă de dulce decât foarte rar și atunci reușesc cumva să țin lucrurile sub control. Și, ca să fac o dezvăluire „șocantă”, nu îmi place ciocolata. Nu sunt fan deloc’
Ramona Olaru (Sursa: unica.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe