10 iun. 2021 | 19:38

Ramona de la Clejani, terifiată de Fulgy? Ce spune despre amenințările primite: ”Mă tem”

Monden
Ramona de la Clejani, terifiată de Fulgy? Ce spune despre amenințările primite: ”Mă tem”
Ramona de la Clejani, terifiată în urma amenințărilor pe care le-ar fi primit de la Fulgy

Ramona de la Clejani se teme pentru viața sa și a fetițelor ei după recentele amenințări primite pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu fiica vitregă a lui Ioniță Manole și ce spune aceasta despre scandalul în care a ajuns fără voia sa?

Ramona de la Clejani nu se simte în siguranță. Ce spune despre amenințările pe care le-ar fi primit de la Fulgy?

Fulgy este internat într-un spital de psihiatrie din Capitală, iar Ramona de la Clejani nu se simte deloc în siguranță în urma amenințărilor primite pe rețelele de socializare de pe un cont care îi poartă numele artistului de 23 de ani. Ramona Manole și-a adunat forțele și a ieșit la rampă cu adevărul.

Cea din urmă a mărturisit că se teme pentru viața sa, dar în special pentru viața celor trei fetițe ale ei care au fost amenințate cu moartea. Bruneta a mărturisit că nu știe sigur cine este persoana care îi administrează paginile din mediul online, dar amenințările au venit din dreptul unui cont oficial al lui Fulgy.

În timpul acesta, cântăreața se bucură că poate merge din nou la evenimente pentru a le pune pâinea pe masă copiilor săi și pentru a le cumpăra cele necesare de care ea nu a avut parte în copilăria greu încercată.

Solista nu a avut parte de o familie întreagă în care să crească și a dus lipsuri uriașe, dar cu toate astea este fericită pentru micuțele sale pentru care luptă zi de zi: ”Una din fetele mele este premiantă, învață foarte bine.”

„Au fost momente în viața mea când am plâns”

„Ele sunt mari, toți copiii au telefoane, au fost momente în viața mea când am plâns. Ele au înțeles situația și îmi spun că eu le am pe ele. Au spus că sunt un fel de asistente pentru mine. Ele știu cum e să ai un bunic pentru că am niște socri extraordinari.”

Nici până acum nu este cunoscut cu siguranță faptul că ea este fiica lui Ioniță de la Clejani, dar femeia susține că așa a știut dintotdeauna de la cea care i-a dat viață și că îi poartă numele cu mândrie:

”Pâna voi muri, Ioniță rămâne tatăl meu, iar eu voi duce acest nume cu sfințenie. Nu vreau să denigrez această familie pe care eu o iubesc și o respect. Trebuie să-mi cresc și eu copilașii mei, să nu treacă și ei prin ce am trecut eu”, a explicat solista.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro