Ramona de la Puterea Dragostei, reacție clară despre Livian. S-a aflat adevărul abia acum

Ramona de la Puterea Dragostei, reacție clară despre Livian. S-a aflat adevărul abia acum
Ramona de la Puterea dragostei, reactie la adresa lui Livian

Ramona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei făcut dezvăuiri incredibile despre relația ei cu Livian, dar nu numai. Se pare că încă de pe vremea când se aflau în casa Puterea Dragostei cei doi au simțit o atracție unul față de celălalt.

Ramona de la Puterea Dragostei, reacție clară despre Livian

De altfel, cei doi se tachinau în fiecare ediție și făceau tot felul de jocuri, semn că între cei doi e mai mult decât o prietenie. Însă acum Ramona s-a hotărât să dea cărțile pe față despre povestea ei cu Livian, câștigătorul sezonului doi Puterea Dragostei. Acesta a spus că cei doi se întâlneau în afara emisiunii, când nu erau filmați, dar nu s-a gândit la o relație cu el.

” Eu am vorbit foarte mult cu Livian și vorbeam…în emisiune. De câte ori ieșeam afară, ne întâlneam. Nu am cerut să am o relație cu el, pur si simplu, vorbeam…vorbeam foarte mult, am adus și mesajele ăn emisiune, că majoritatea oamenilor mă criticau.. El mi-a zis: ”eu nu mai am o relație”. Ei doi nu mai aveau o relație, ei nu mai erau împreună. El era un bărbat singur până la urmă. Dacă avea o relație, niciodată nu as fi făcut asta, am si spus. Aș fi vrut să fac mult mai mult, dar din cauza ei nu am făcut. Am respectat-o pe ea. Merita să am o relație cu Livian (dacă nu era Bianca). E un băiat minunat”, a spus Ramona despre Livian, potrivit WowBiz.ro.

Însă fosta concurentă a sezonului doi a spus că l-a plăcut pe Jador și că a ținut legătura cu el, după ce a părăsit competiția. Însă cei doi nu au avut o relație pentru că Ella era cumva la mijloc.

„Sunt sinceră. Jador, pentru că e de al meu. Am vorbit cu el, dupa ce am iesit din emisiune. I-a scris dupa emisiune. Nu vreau sa spun mai multe, pentru că și el e genul căruia îi place să vorbească cu tine deschis, dar să fie doar între voi doi, să nu știe alte persoane. Avea numărul meu, pentru că a vorbit Ella de câteva ori cu el de pe telefonul ei. Ne-am întâlnit ca și prieteni, pentru că a fost Ella la mijloc”,  a mai spus Ramona.

Ramona de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Nikolas Sax

Încă de când Ramona se afla în casa Puterea Dragostei, aceasta ținea legătura cu Nikolas Sax. De altfel, cei doi au încercat să se cunoască și-n afara competiției, dar nu au format un cuplu.

” Haideți să vă spun adevărul. Într-adevăr m-am întâlnit cu Nikolas Sax când am ieșit din casă. Eu am avut un iubit și nu am prea ținut legătura cu el, iar după ce am ieșit din casă a început să mă caute. El a aflat că sunt cu Nikolas afară. În fine. S-a terminat, eu am plecat, eram cu Ella. Am plecat, iar acest băiat a început să îl caute pe Nikolas. S-au întâlnit și de atunci s-a terminat tot între mine și Nikolas. Adică nici nu am apucat să ne cunoaștem bine”,  a mai spus Ramona de la Puterea Dragostei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI