Ramona Crăciunescu a plâns după ce s-a uitat la Survivor România. Ce adevăr crunt le-a mărturisit celor din familie

Ramona Crăciunescu a plâns după ce s-a uitat la Survivor România. Ce adevăr crunt le-a mărturisit celor din familie
Ramona Craciunescu a plans dupa ce s-a uitat la Survivor Romania. Ce adevar crunt le-a marturisit celor din familie

Ramona Crăciunescu a trăit experiența vieții sale, când a făcut parte din proiectul Survivor România 2022. Cu toate acestea, fosta Războinică se plânge de faptul că a dobândit câteva probleme de sănătate, după ce s-a întors din Republica Dominicană. De ce a izbucnit în lacrimi celebra roșcată.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Roxana Crăciunescu după Survivor 2022

Participarea la Survivor România 2022 a marcat-o pe Roxana Crăciunescu. Fosta Războinică a mărturisit că a trăit o experiență unică și frumoasă, din care a tras multe învățăminte.

Deși s-a întors cu anumite probleme de sănătate, roșcata are momente în care simte că îi lipsește competiția din jungla dominicană.

„Este o poveste lungă, dar o să spun pe scurt. Ce am trăit acolo este ceva unic, este o experiență care te transformă în ceva mai bun. Apreciez lucrurile mult mai mult decât o făceam înainte. Am cunoscut oameni minunați acolo.

Am învățat să apreciez mai mult ce am acasă și să nu mai arunc mâncare la gunoi. Am învățat că sunt o persoană mai puternică decât știam eu și acest lucru o să mă ajute mai departe în viață.

Mă consider mult mai rezistentă și acum pot să iau orice decizie la rece, să o gândesc mult mai mult înainte de a face ceva. Am rămas cu probleme de sănătate. Alte probleme nu am dobândit acolo. Am probleme cu stomacul, piciorul este deja pe drumul cel bun.

Cocosul pe care l-am mâncat acolo, nu mai vreau să aud de el. Fac analize pentru a descoperi unde este buba, pentru a o trata. De exemplu, în săptămâna care a trecut, am avut două momente în care am stat ghem, pe canapea.”, a povestit Roxana Crăciunescu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Pe cine susține Ramona Crăciunescu la Survivor România 2022

Solidară până-n pânzele albe cu foștii săi coechipieri, Ramona Crăciunescu îi susține pe concurenții din echipa albastră. Mai mult de atât, și-ar dori ca Ștefania Ștefan sau Alexandru Nedelcu să câștige acest sezon din Survivor România.

„Dacă văd vreo femeie câștigând Survivor, aceea este Ștefania, iar dacă văd vreun bărbat câștigând, acesta este Nedelcu. Clar trebuie să fie un Războinic. Toată familia se uită (n.r. la Survivor).

În seara aceea nu avem ce să facem, se anulează tot, suntem în fața televizorului. Mă uit, iar când au pierdut cina respectivă, am plâns. Toată lumea se uita la mine și se întreba de ce plâng.

Voi nu vă dați seama ce foame am făcut acolo și ce înseamnă să pierzi mâncare. Aici, acasă, ai tot confortul, nu ai cum să te gândești la ce înseamnă să stai nemâncat. Visam la o bucată de pâine. Am simțit durerea lor.”, a completat fosta Războinică pentru sursa citată.