Ramona Bădescu are o sosie în showbizul românesc. Cătălin Măruță a fost șocat: ‘Parcă sunt surori’

Ramona Bădescu are o sosie în showbizul românesc. Cătălin Măruță a fost șocat: 'Parcă sunt surori'
Asemănare izbitoare între Ramona Bădescu și o tânără. Ce s-a întâmplat în emisiunea lui Cătălin Măruță

Ramona Bădescu este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, dar iată că aceasta are o sosie! Femeia ce seamănă perfect cu actrița a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar telespectatorii au rămas uimiți.

Cine este sosia Ramonei Bădescu. Fanii au fost uluiți

Ramona Bădescu le-a făcut o surpriză imensă fanilor și a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar nu mică i-a fost mirarea în momentul în care a descoperit că în platoul de la Pro TV se afla o tânără ce semăna perfect cu ea, anume Felicia Sîrbu.

În momentul în care cele două au fost puse una lângă cealaltă, telespectatorii au observat că împărtășesc anumite trăsături. Felicia Sîrbu a rămas uimită în momentul în care și-a dat seama că asemănarea dintre ea și Ramona Bădescu nu poate să fie trecută cu vederea.

Felicia Sîrbu și Ramona Bădescu, pe lângă faptul că seamănă într-un mod izbitor, împărtășesc și aceeași pasiune. Se pare că tânăra a făcut actorie timp de 8 ani, iar în Republica Moldova este extrem de iubită. Aceasta nu este doar actriță, ci și prezentatoare de televiziune, iar mulți o pot recunoaște de la iUmor.

„Spre suprinderea tuturor eu am făcut actorie 8 ani. Am învățat într-un gimnaziu cu profil teatral și am avut ca materii actoria, istoria teatrului, ritmica și arta vorbirii.

Mă simt o norocoasă pentru că cam tot ce mi-am pus în cap încet, încet mi se îndeplinește.”, a spus ea, în trecut, într-un interviu pentru ea.md.

Ce a spus Ramona Bădescu despre tânăra ce seamănă foarte bine cu ea: ‘Mi-a plăcut’

De asemenea, Ramona Bădescu a rămas uimită când și-a dat seama de cât de bine seamănă Felicia Sîrbu cu ea, ba chiar s-a declarat mulțumită de momentele în care oamenii găsesc asemănări între ea și alte tinere. În plus, telespectatorii nu au putut să nu observe ce se întâmplă în platoul de la Pro TV.

Cătălin Măruță a dezvăluit că a primit foarte multe mesaje din partea fanilor show-ului despre asemănărea dintre Ramona Bădescu și Felicia Sîrbu. Prin urmare, cunoscuta actriță a avut doar laude de spus la adresa tinerei, explicând că feminitatea ei este un punct forte.

„Cătălin Măruță: Am primit foarte multe mesaje de la oameni ce spun că semeni foarte mult cu Felicia.

Ramona Bădescu: Mie mi-a plăcut foarte mult de ea, este foarte feminină, foarte dulce, foarte femeie.”, a fost dialogul dintre cei doi.