Raluka a fost infidelă cu bărbații din viața ei: ‘Probabil o voi mai face’

Raluka a fost infidelă cu bărbații din viața ei: ‘Probabil o voi mai face’
Raluka, mărturii din viața sa personală: a fost infidelă în relații

Raluka a făcut o serie de afirmații neașteptate. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast și a oferit detalii despre viața sa personală. Nimeni nu se aștepta ca solista să spună așa ceva. Jurata de la ‘Superstar’ a mărturisit că a fost infidelă.

Raluka a recunoscut că a fost infidelă

Raluka este una din cele mai iubite cântărețe de la noi și se bucură de un succes aparte, mai cu seamă după ce a ajuns la masa juriului show-ului ‘Superstar’. Deșie extrem de cunoscută, ea nu a adus deseori în prim-plan detalii despre viața sa personală.

Prietena Anei Baniciu a mărturisit că a călcat strâmb în relațiile cu foștii parteneri. Aceasta a continuat și cu alte mărturii picante și a subliniat că se mai poate întâmpla acest lucru. De asemenea, solista a povestit că a făcut multe ‘tâmpenii din iubire’.

Raluka are 32 de ani și este singură momentan. Ea a spus că este o fire impulsivă și că este în stare să își asume multe lucruri atunci când iubește. Poveștile ei de dragoste au fost trăite foarte departe de ochii curioșilor, fanii ei neștiind de bărbații de care a fost îndrăgostită.

Mai mult decât atât, șatena a susținut că bărbatul ideal pentru ea trebuie să fie un om bun. O problemă pe care o vede artista din zilele noastre este legată de diferența dintre femei și bărbați.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste”

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.

Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog.

Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu.’, a mărturisit Raluka în cadrul podcast-ului.

Fanii care o adoră și o urmăresc în orice apariție nu se așteptau ca ea să-și deschidă sufletul atât de mult. De asemenea, cei care o iubesc așteaptă să o vadă împlinită și pe acest plan pentru că știu că în rest viața sa pare fantastică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI