Raluka, supărată foc și pară pe Dani Oțil din cauza nunții cu Gabriela Prisăcariu. I-a spus lui Răzvan Simion tot

Raluka, supărată foc și pară pe Dani Oțil din cauza nunții cu Gabriela Prisăcariu. I-a spus lui Răzvan Simion tot
De ce e suparata Raluka pe Dani Otil

Raluka a lansat ieri videoclipul piesei ”Îndrăgostiți neuniform” și a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani unde a cântat piesa.

Raluka, supărată foc și pară pe Dani Oțil din cauza nunții cu Gabriela Prisăcariu

La finalul piesei, Raluka a ținut să facă o dezvăluire, și anume, faptul că este supărată pe Dani Oțil pe motiv că nu a fost invitată să cânte la nunta care a avut loc în weekendul trecut și care a ținut primele pagini ale ziarelor. Dialogul dintre Raluka și Răzvan s-a desfășurat cam așa.

”-Ce bine că imi iei tu interviu, că sunt suparata pe Dani, cine a cantat la el la nunta, ca vreau sa stiu?!

-Erau niste fete pe acolo.

-Am avut o prietenie, dar uite ca trebuia sa se incheie cumva.

-Noi (n.red. Răzvan si Dani) ne-am ocupat de programul artistic, să știi, nu ai de ce să te superi pe el”, a fost dialogul dintre Raluka și Răzvan.

Raluka a vorbit și despre noua sa piesă, fiind mândră că numai la o zi de la postarea pe YouTube, deja a ajuns în trending.

”Am filmat două clipuri in ziua aia, cizmele mele au rezistat foarte bine. Sper ca in vara asta incep concertele, am in calendar cateva date puse, dar nu stiu daca se tin sau nu”, a mai dezvăluit Raluka despre proiectele sale.

Raluk, despre relația cu Pepe

Raluka este o prezență cunoscută în showbiz, această făcând parte din proiecte de televiziune de anvergură, precum Asia Express sau Te cunosc de undeva. Despre Raluk s-a spus însă că ar avea o relație cu Pepe, grație gesturilor apropiate dintre cei doi la emisiunea Te cunosc de undeva. Însă cei doi au infirmat vehement zvnorile apărute, spunând că pe cei doi îl leagă o veche prietenie.

Amintim că Pepe s-a despărțit recent de mama copiilor săi, Raluca Pastramă, însă artistul a spus că încă mai crede în dragoste și în căsnicie, deși are la activ două căsnicii eșuate.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe, recent, pentru viva.ro.

Despre viața amoroasă a Ralukăi, s-a zvonit că aceasta s-ar fi iubit în trecut cu DJ Sava, artistul cu care a făcut mai multe piese de-a lungul carierei sale muzicale.