Momente dificile pentru Raluka, înainte să devină celebră. Ce a povestit despre părinții ei

Momente dificile pentru Raluka, înainte să devină celebră. Ce a povestit despre părinții ei
Ce a povestit despre mama ei

Raluka este o cântăreața cunoscută, cu o voce fantastică. Vedeta a povestit că înainte de a fi faimoasă a trecut prin niște încercări dure. Chiar dacă acum și-a împlinit visul de a fi pe scenă, lucrurile nu au fost dintotdeauna ușoare pentru cântăreață. Drumul său spre succes a fost presărat cu multe greutăți, iar părinții ei au fost nevoiți să facă sacrificii. Au crezut în ea și le-a demonstrat acum că au avut toate motivele.

Ce spune Raluka despre familia ei

Raluka a vorbit deschis despre cât de multe sacrificii a fost nevoită să facă pentru cariera ei. Însă nu doar ea, ci și părinții, care au susținut-o necondiționat în parcursul ei artistic. Recent, vedeta a trăit momente dificile, când mama ei a suferit o intervenție chirurgicală complicată.

Ea a vorbit despre părinții ei și și-a arătat aprecierea pentru ei, spunând că au preferat să fie exigenți cu ei din dorința de a o proteja.

„Familia este totul pentru mine, ocupă primul loc în viața mea. Copilăria mea a fost una frumoasă, am niște părinți minunați, care uneori au fost exigenți cu mine pentru a mă proteja.

Ai mei au făcut tot posibilul ca eu să fiu prezentă la toate concursurile și festivalurile de muzică, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a mă ajuta, chiar dacă viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei”, a spus Raluka într-un interviu acordat Revista Viva!

Cântăreața a vorbit despre faptul că tatăl ei a fost plecat în străinătate pentru a își putea întreține familia.

„Multe, toate! Tati a fost plecat o perioadă din țară, a muncit în străinătate, în timp ce mama se ocupa de mine și de sora mea.

Mă ducea la toate concursurile și mă impulsiona mereu, astfel încât să le câștig pe toate.

Așa este, provin dintr-o familie modestă căreia, dacă i-au lipsit anumite lucruri materiale, nu i-au lipsit niciodată iubirea, devotamentul și susținerea”, a continuat ea.

Mama ei a suferit o operație complicată

Vedeta a vorbit și despre operația pe care mama ei a suferit-o și care a afectat toată familia.

Femeia a suferit o intervenție complicată și delicată, însă operația a avut un real succes și acum femeia se recuperează.

Da, am operat-o chiar pe 1 noiembrie la Spitalul Memorial din Istanbul. Am avut un noroc incredibil că l-am cunoscut pe Ensar Duman, un prieten ne-a făcut cunoștință și el mi-a spus că problema mamei mele poate avea o rezolvare.

Intervenția a fost făcută pentru diabet de tip 2. Da, au fost niște momente dure, dar oamenii ăia de acolo sunt niște îngeri pe Pământ (…)

Mulți oameni m-au întrebat și încă mă întreabă de această operație despre care, din păcate, nu se știe foarte mult la noi în țară”, a mai spus Raluka.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI