Raluca Podea și Brigitte Pastramă, față-n față la MasterChef. Fosta iubită a lui Florin Pastramă s-a dezlănțuit

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, față-n față la MasterChef. Fosta iubită a lui Florin Pastramă s-a dezlănțuit

Momentul inevitabil s-a petrecut în emisiunea MasterChef, acolo unde Raluca Podea și Brigitte Pastramă au fost puse față-n față. Întâlnirea a fost una tensionată, mai ales că totul se desfășura în fața camerelor de filmat.

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, la MasterChef

Din primele clipe în care a zărit-o pe actuala soție a lui Florin Pastramă, fosta iubită a acestuia a început să facă anumite gesturi. Raluca Podea și Brigitte Pastramă s-au întâlnit la MasterChef, dar niciuna dintre ele nu părea prea fericită de situație.

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, față-n față la MasterChef
Raluca Podea și Brigitte Pastramă s-au întâlnit la MasterChef, iar de față a fost și Florin Pastramă

Fosta iubită a început să-și dea ochii peste cap, mai ales atunci când i-a văzut pe Brigitte și Florin că și-au făcut intrarea în scenă ținându-se de mână. Cei doi afișau o mină foarte fericită și pozitivă, iar acest lucru n-a fost prea tare pe placul Ralucăi Podea.

„Bine v-am găsit! Sunt atât de fericită că astăzi ne aflăm aici și avem onoarea ca să gătiți pentru noi și pentru invitații noștri. În momentul în care am auzit că voi veți găti pentru noi, ne-am simțit fericiți. Chiar vrem să vedem cât de inventivi sunteți. Eu sunt cu peștele, el este cu vita”, a transmis Brigitte Pastramă.

De ce participă Raluca Podea la MasterChef

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, față-n față la MasterChef

Mai mult, Raluca s-a regăsit în celebra emisiune de gătit de la PRO TV în calitate de concurentă. I-a fost foarte greu să se adapteze situației, mai ales că de față era și fostul ei logodnic. Astfel că, la scurt timp aceasta a refuzat să mai gătească. Blonda a fost auzită spunând cuvinte grele, de către ceilalți concurenți. „Verde de Paris îți pun, direct. Le pun otravă în mâncare. Ah, ce ipocrită poți să fii!”, a comentat Raluca Podea, când vorbea Brigitte.

„Eu am gătit pentru fiecare bărbat din viața mea. Asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură. Cel mai important bărbat din viața mea este băiețelul meu David și nici nu cred că mă va dezamăgi vreodată. Din banii pe care îi voi câștiga vreau să deschid un restaurant pentru copii, unde să petreacă momente frumoase”, povestea Raluca, într-o altă ediție MasterChef.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI