Raluca Podea, la MasterChef. Rivala lui Brigitte Sfăt a mărturisit de ce a venit la emisiunea de pe PRO TV

Raluca Podea, la MasterChef. Rivala lui Brigitte Sfăt a mărturisit de ce a venit la emisiunea de pe PRO TV
Raluca Podea, concurentă la Masterchef, a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare

Raluca Podea și-a încercat norocul la Masterchef! După ce a dat-o în bară la Chefi la Cuțite, astfel că nu a trecut la probele așteptate de toată lumea,cele în echipele  marilor chefi, a mers în fața altor jurați. Cu această ocazie, fosta iubită a lui Florin Pastramă a făcut câteva dezvăluiri savuroase în cadrul show-ului de gătit.

Raluca Podea, mărturisiri savuroase la Masterchef

Dragostea și războiul s-a întâlnit! Nu în romane, picturi sau poezii, ci în noul sezon de la Masterchef. Cuplul Brigitte Sfăt- Florin Pastramă și Raluca Podea, precedenta iubire a actualului soț al brunetei, parcă și-au dat întâlnire pe băncile de lucru al show-ului de gătit. Fosta parteneră a verișorului soției lui Pepe a fost părăsită pe nepusă masă.

Podea și-a mai încercat în trecut norocul la Chefi la Cuțite
Podea și-a mai încercat în trecut norocul la Chefi la Cuțite

Blondina a aflat dintr-un episod de la Ferma faptul că cel de care era îndrăgostită este în tandrețuri cu Brigitte, și ea concunretă la aceeași emisiune de aventură. Aceasta a fost nevoită mai apoi să accepte rușinea și să renunțe la iubirea sa, nu fără scandal însă. Cu toate că Florin s-a și căsătorit cu aleasa de la Ferma, Raluca Podea a continuat să arunce cu săgeți în cuplu, semn că rănile nu s-au cicatrizat încă. Unii ar spune că a acționat exact așa cum ar face aproape orice femeie rănită în orgoliu și nu numai.

Raaluca Podea, dezvăluiri la Masterchef
Raaluca Podea, dezvăluiri la Masterchef

Podea, despre rețetele iubirii

Să nu uităm totuși scopul și durata vizitei Ralucăi la Masterchef. Aceasta chiar a venit să-și încerce norocul, să învețe și de ce nu…să primească o părere avizată despre preparatele sale. Cu această ocazie, a declarat că a gătit pentru fiecare bărbat din viața ei, lucru care ar intra în categoria cuceririi. Din păcate, pare că nu prea a avut un succes enorm, astfel că și la momentul actual singurul bărbat din viața ei este fiul său.

„Eu am gătit pentru fiecare bărbat din viața mea. Asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură. Cel mai important bărbat din viața mea este băiețelul meu David și nici nu cred că mă va dezamăgi vreodată. Din banii pe care îi voi câștiga vreau să deschid un restaurant pentru copii, unde să petreacă momente frumoase”
Raluca Podea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI