Din ce câștigă bani Brigitte și Florin Pastramă. Nici măcar nu mai au nevoie să apară la TV

Din ce câștigă bani Brigitte și Florin Pastramă. Nici măcar nu mai au nevoie să apară la TV
Din ce câștigă bani Brigitte și Florin Pastramă

Din ce câștigă bani cuplul format din Brigitte și Florin Pastramă? Nu mai au nevoie să apară la TV de acum încolo.

Din ce câștigă bani Brigitte și Florin Pastramă

”Curiozitatea a omorât pisica, dar satisfacerea curiozității a înviat-o”, cam așa stau lucrurile când vine vorba despre cine, cât, ce și de unde le vin banii. Ei bine, pentru cei curioși de cât câștigă Brigitte și Florin Pastramă, este vorba despre o sumă frumoasă venită din noua afacere a cuplului, care rotunjește bugetul familie.

Brigitte și Pastramă s-au cunoscut la emisiunea-concurs ”Ferma” de la PRO TV, iar de atunci au început să își facă planuri împreună: nuntă și copil. Primul s-a concretizat, fiind căsătoriți deja de patru luni, iar al doilea se lasă încă așteptat. Cât despre bani, pentru a le întreține pe amândouă, cei doi fac o echipă bună peste tot, îndeosebi în construcții. La finalul lui 2018, până să plece la ”Ferma”, Pastramă s-a apucat să construiască un mic cartier de șapte vile, în Ștefăneștii de Jos, aflat în afara Bucureștiului, mai exact, la 13 kilometri de Capitală.

”Construiesc cu soțul meu”

El a sistat lucrările, căci trebuia să plece la emisiune, iar până în acel moment reușise să ridice totul doar până la acoperiș. După ce Pastramă a găsit-o pe Brigitte în Semenic, loc unde s-a filmat show-ul, a decis că din acel punct încolo le vor face pe toate împreună, și așa a fost. După ce au ajuns acasă, Florin a reînceput lucrările, dar nu singur, ci alături de soția sa.

Din ce câștigă bani Brigitte și Florin Pastramă. Nici măcar nu mai au nevoie să apară la TV
Afacerea cuplului Brigitte și Florin Pastramă

„Construiesc cu soţul meu. Eu mă implic în partea de amenajare a interioarelor pentru că am experienţă, doar ştiţi că mi-am mobilat şi am făcut singură designul pentru toate casele mele. Vilelele din Ştefăneştii de Jos au fost făcute cam în zece luni şi au fost scoase deja la vânzare”, a povestit Brigitte, pentru click.ro.

Planurile familiei Pastramă

Informațiile de pe site-urile de specialitate arată că o casă are minimum patru camere și o suprafață utilă de 130 mp. Prețul pentru o astfel de locuință este de 79.900 de euro. O vilă a fost deja vândută și au mai rămas disponibile șase. Cu banii câștigați, Brigitte a declarat, pentru aceeași sursă menționată mai sus, că vor să investească tot în imobiliare.

„Vrem să ridicăm un bloc de locuinţe în Sectorul 2. Deocamdată suntem la faza de proiect, discuţii. Aşteptăm să vedem cum se materializează. Cam aşa ne «relaxăm» noi deocamdată”, a mai spus Brigitte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI