Raluca Pastramă, reacție scurtă și categorică după despărțirea de Pepe. Ce se întâmplă acum cu ea

Raluca Pastramă, reacție scurtă și categorică după despărțirea de Pepe. Ce se întâmplă acum cu ea
Raluca Pastramă, primele declaraţii după ce Pepe a anunţat divorţul

După o căsnicie de 8 ani, Pepe a anunţat că divorţează. Deşi a explicat că a încercat să salveze mariajul, se pare că soţia sa a fost cea care a luat decizia finală, iar cântăreţul nu a mai putut să facă nimic şi a acceptat situaţia. Raluca Pastramă a făcut acum primele declaraţii despre acest subiect.

Ce spune Raluca Pastramă despre despărţirea de Pepe

S-au căsătorit civil în 2012 şi au împreună două fetiţe, Maria şi Rosa Alexandra, însă neînţelegerile dintre ei ar fi dus la separarea finală. Cel care a făcut anunţul divorţului a fost Pepe, în timp ce Raluca Pastramă a preferat să se ocupe de copii. Aceasta s-ar fi mutat, de mai bine de două săptămâni, împreună cu fetele, la părinţii ei. Vizibil afectată de tot ce se întâmplă în viaţa sa, dar machiată şi cu părul aranjat, aceasta a fost surprinsă de paparazzi când le ducea pe cele mici la şcoală.

“Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a spus Raluca, pentru cei de la CanCan.ro.

Deşi nu a dorit să spună mai multe despre divorţ, tânăra în vârstă de doar 28 de ani a fost cea care ar fi decis că divorţul este cea mai bună soluţie pentru cuplul Pascu. Vestea a căzut ca o bombă în showbiz-ul românesc, mai ales ca cei doi nu au dat niciodată de înţeles că între ei ar fi probleme atât de mari.

Raluca PaCe spune Raluca Pastramă despre divorţul de Pepe Sursa foto: CanCan.rostramă, primele declaraţii după ce Pepe a anunţat divorţul
Ce spune Raluca Pastramă despre divorţul de Pepe Sursa foto: CanCan.ro

Divorţul, anunţat de Pepe

În urmă cu doar câteva zile, Pepe a postat pe YouTube un clip în care anunţa resemnat situaţia tristă prin care trece.

“Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor.

Suntem doi oameni maturi. Ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real. Dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI