Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Pepe. Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă nu au șanse în fața ei

Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Pepe. Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă nu au șanse în fața ei
Cine a fost marea iubire a lui Pepe

Spre surprinderea tuturor, marea iubire a lui Pepe nu a fost nici Oana Zăvoranu, dar nici Raluca Pastramă, femeia de care tocmai a divorțat. Cui a aparținut, de fapt, inima cântărețului.

Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Pepe

Potrivit unor informații legate de iubirile din trecut ale lui Pepe, s-ar părea că inima artistului nu a aparținut Ralucăi Pastramă sau Oanei Zăvoranu, ci unei alte femei. Cântărețul a fost destul de secretos cu privire la relațiile și iubirile pe care le-a avut.

Dana Gheorghe este cea care a reușit să îl cucerească definitiv pe Pepe și i-a oferit artistului o dragoste greu de uitat. Ea este femeia pe care cântărețul a iubit-o foarte mult. Povestea lor de dragoste a început chiar înainte de Oana Zăvoranu.

Relația lui Pepe cu Dana Gheorghe

În anul 2000 a început povestea de iubire dintre Dana și Pepe. La un moment dat, cei doi alcătuiau unul dintre cele mai puternice cupluri din România. Ei s-au cunoscut în timpul unui concert și au fost într-o relație timp de trei ani, însă aceștia au pus capăt relației, deoarece lucrurile nu mergeau bine între ei.

În acea perioadă, în mass media se spunea că motivul divorțului a fost chiar atitudinea lui Pepe. Se pare că Danei Gheorghe nu i-a convenit faptul că artistul era plecat mai mereu în turnee, iar ea stătea mai mult de una singură, potrivit Desprevedete.ro.

”Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, povestea Pepe după despărțirea de Dana Gheorghe.

Ulterior, Dana Gheorghe a început relația cu fotbalistul Bogdan Mara, cu care are și copii gemeni, Cristian și Maria. Pepe a mers și el mai departe, căsătorindu-se cu Oana Zăvoranu.

Dana Gheorghe a fost marea iubire a lui Pepe
Dana Gheorghe a fost marea iubire a lui Pepe

Pepe a fost căsătorit de două ori

Căsătoria dintre Pepe și Oana Zăvoranu a durat timp cinci ani, însă aceștia au divorțat chiar de ziua brunetei, în iunie 2011. La scurt timp, Pepe s-a cuplat cu Raluca Pastramă, iar un an mai târziu au ajuns în fața altarului. Cei doi au două fetițe, pe Maria și Rosa Alexandra.

Acum, în 2020, Pepe a anunțat divorțul de Raluca. Se pare că ea a vrut să divorțeze:

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației”, scrie Okmagazine.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI