Raluca Pastramă, prima apariție după despărțirea de Pepe. Imaginile care spun totul: așa a fost văzută

Raluca Pastramă, prima apariție după despărțirea de Pepe. Imaginile care spun totul: așa a fost văzută
Cu cine a fost surprinsă Raluca Pastramă în miezul nopții

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă nu vor mai forma un cuplu a zguduit întreaga lume mondenă. Cei doi au împreună două fetițe minunate și un mariaj de opt ani, timp în care relația celor doi părea să fie una foarte bună. Din păcate, în urmă cu puțin timp, Raluca Pastramă a fost văzută părăsind căminul, însă într-un mod diferit față de cum s-ar aștepta toată lumea.

Pepe, anunțul trist al momentului

În urmă cu trei zile, cântărețul Pepe a transmis prin intermediul unui material video vestea că el și soția sa nu vor mai urma de acum încolo un cuplu. Acesta a explicat că a depus toate eforturile pentru a salva mariajul, însă Raluca Pastramă nu mai dorește să ofere o altă șansă.

Pepe a anunțat divorțul de soția sa
Raluca Pastramă și Pepe într-o vacanță

Latino loverul a dezvăluit, de asemenea, că cei doi nu mai locuiesc împreună de două săptămâni, însă în acest moment relațiile dintre cei doi sunt foarte bune.

“Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro.

Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează”, a dezvăluit acesta.

„Nu există un motiv real”

Pepe a dezvăluit că din punctul său de vedere, această despărțire nu are un motiv real, însă aceasta este dorința fostei sale soții pe care nu a putut să o schimbe, oricât și-a dorit de tare.

„Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat.

Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mărturisit Pepe în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

Raluca Pastramă, surprinsă în timp ce își muta lucrurile din casa cântărețului

Fosta soție a cântărețului a fost surprinsă de curând în timp ce își căra sacii cu haine, alaturi de una dintre fetițele sale. Paparazii de la Spynews au reușit să o imortalizeze pe frumoasa brunetă ieșind din casa părinților săi, îmbrăcată într-o ținută lejeră care îi scotea în evidență formele de invidiat.

Pentru că această perioadă este cu siguranță una extrem de tensionată și apăsătoare, Raluca Pastramă nu a fost lăsată singură în procesul mutării. Astfel, fosta soție a lui Pepe a fost însoțită într-una dintre perioadele dificile din viața ei de o prietenă, în casa căreia s-ar fi și retras pentru o perioadă.

Cei doi foști soți păstrează în continuare o relație frumoasă de prietenie, astfel încât cele două fetițe să nu resimtă foarte tare ruptura emoțională apărută în familie. Atât Raluca Pastramă, cât și Pepe, au fost surprinși ducându-și fetițele la grădiniță, semn că aceștia se ocupă împreună de creșterea micuțelor.

Vezi imaginile surprinse de spynews.ro în galeria foto.

Urmăriți Playtech.ro și pe