Raluca Pastramă i-a dat replica lui Pepe. Război de la distanță, ce a scris femeia

Raluca Pastramă i-a dat replica lui Pepe. Război de la distanță, ce a scris femeia
Raluca Pastramă, replică pentru Pepe în războiul dintre ei

Raluca Pastramă nu se lasă nici ea în cel mai neașteptat divorț al anului. Războiul dintre cei doi foști parteneri e voalat, dar totuși extrem de tăios și aprig. Ce a scris mama copiilor artisului?

Raluca Pastramă, replică pentru Pepe în divorțul controversat

Raluca Pastramă a postat un mesaj care i se cam adresează fostului partener. Cei doi nu au avut niciodată un dialog public de când s-a dat marea veste că familia Pascu se destramă. Cu toate astea, alte gesturi și scenarii au vorbit de la sine despre tabloul real al familiei din ultima perioadă. Mesajul brunetei are legătură cu fetițele lor, dar și cu modul în care urmează să decurgă lucrurile între ei. Prin cele postate lumii întregi bruneta voia să le spună tuturor implicit că nu mai există cale de întoarcere în această situație, deși fanii fostului cuplu speră la acest lucru.

„Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață. Iubirile mele, vă iubește mami mai presus de cuvinte”, mesajul scris de Raluca Pastramă pe contul său de Instagram. În timpul acesta, cântărețul de muzică latino o amenință pe mama copiilor săi cu o judecată țigănească pe motivul infidelității sale, care este o rușine incomensurabilă în cultura acestora.”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei, care au făcut declarații, în exclusivitate pentru impact.ro.

„Pedepsele date de stabor sunt de obicei în bani”

„Pedepsele date de stabor sunt de obicei în bani, iar cei care câştigă în urma judecăţii sunt despăgubiţi. Există cazuri când pentru adulter soţul înşelat se poate răzbuna în modul cel mai puţin aşteptat. Spre exemplu, un fost judecător al rromilor povestea cu ceva ani în urmă că a asistat la un proces în care a trebuit să facă dreptate unei soţii al cărui naș fusese pur şi tăiat, ca semn de infidelitate. Cu ceva vreme în urmă un ţigan a decis să-şi facă singur dreptate şi i-a tăiat nevestei nasul, pentru că îl înşelase. A vrut s-o facă de râs şi să afle toată lumea ce a făcut. De obicei, pedepsele date de noi sunt în bani, iar cei care câştigă în urma judecăţii sunt despăgubiţi“ (Sursa: playtech.ro)

Ion Pastramă, foarte afectat de decizia fiicei de a divorța

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate. Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”
Surse apropiate de fostul cuplu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI