Veste bună pentru Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă. Oana Zăvoranu sigur va zice: ”Aha!”

Veste bună pentru Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă. Oana Zăvoranu sigur va zice: ”Aha!”
Pepe a ajuns la vorbele Queridei. Ce anunț le-a oferit fanilor?

A răsărit soarele și pe strada lui Pepe. Dinolo de problemele care s-au ivit pe partea personală, artistului îi merge bine pe alte planuri. Deși sigur n-ar fi vrut, s-a ajuns la vorbele Oanei Zăvoranu. Ce se întâmplă acum cu celebrul artist latino?

Pepe a ajuns la vorbele Oanei Zăvoranu. Artistul, veste minunată pentru fani

Cu toate că sigur n-ar fi vrut ca nimic din ce a spus Querida să se adeverească, realitatea arată întocmai asta. Oana Zăvoranu a menționat la începutul scandalului divorțului celor doi că totul e un scenariu aparte tocmai pentru ca Pepe să mai atragă de partea lui câteva proiecte. Iată că acum fanii artistului se bucură de anunțul mult așteptat – participarea sa în noul sezonal emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Jurații care vor fi mereu prezenți sunt aceeași: Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, dar schimbarea vine în dreptul lui Dorian Popa, care are un rol în producție, făcând câteva filmulețe tik-tok de la filmările show-ului. Din lista concurenților fac parte: Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Emilia Popescu, Ana Baniciu și Rauka, Cristina Vasiu, Radu Ștefan Jr. și Pepe, care a mai fost pus în această postură. Până atunci, pe micile ecrane urmează să se difuzeze marea finală în care au ajuns: Ami, alături de cuplurile formate din Liviu Vârciu – Andrei Ştefănescu, Monica Anghel – Marcel Pavel şi Adriana Trandafir – Romică Ţociu!

Ami, surpriza sezonului din 2020

Ami a fost categoric surpriza sezonului cu numărul 15. Nu mulți știau care este cu adevărat potențialul micuței artiste. “Mai ales că sunt fan al emisiunii încă de la primul sezon. Orice provocare nouă mă pune pe gânduri și îmi pune la încercare emoțiile însă de-a lungul timpului am învățat din experiențele mele că, dacă mi-a fost teamă de ceva, cu atât mai mult am vrut să fac acel lucru fiindcă doar așa mi-am învins temerile. A venit momentul să spun DA și acestei provocări și sunt pregătită să văd cât de departe mă poate duce curajul meu de a ieși din zona de confort în acest context!”

“Voiam sã mã pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar aceastã emisiune mã antreneazã şi mã încearcã exact cum mi-am dorit. Totodatã, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr-un ritm atat de alert!”, a declarat Toto Dimitrescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI