Pepe o desființează pe Raluca Pastramă?! Mesajul care nu lasă loc de îndoială

Pepe o desființează pe Raluca Pastramă?! Mesajul care nu lasă loc de îndoială
Mesajul lui Pepe nu lasă loc de îndoială

Deși s-a despărțit de Raluca Pastramă de mai bine de o lună de zile, se pare că Pepe încă suferă după ea. Cântărețul s-a dat de gol pe internet, cu un citat deprimant postat pe pagina sa de socializare.

Mesajul lui Pepe nu lasă loc de îndoială

Cu toate că face tot posibilul să pară puternic, Pepe a dezvăluit, printr-un mesaj cu subânțeles pe Instagram, povestea cu care se confruntă acum. Bineînțeles, artistul nu a menționat numele fostei sale soții, însă citatul pe care l-a postat pare să aibă legătură cu divorțul prin care cei doi trec în acest moment.

”Definiția prostiei. Să cunoști adevărul, să vezi adevărul, dar să crezi în continuare minciunile” a fost mesajul postat de artist pe contul său de Instagram.

Fosta soție a lui Pepe, acuzată că are amant

În media au apărut zvonuri precum că fosta soție lui Pepe ar fi cunoscut un medic din Qatar de care s-ar fi îndrăgostit nebunește, acesta fiind motivul pentru care și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze de cântăreț.

Cu toate acestea, frumoasa brunetă a negat în nenumărate rânduri că povestea cu medicul din Qatar nu ar fi, de fapt, adevărată, însă, mesajul scris de Pepe pare să demonteze declarațiile ei.

Raluca Pastramă, despre divorțul de Pepe

Bruneta a făcut primele declarații despre divorțul de Pepe. Raluca Pastramă a transmis că își dorește ca familia sa să fie lăsată deoparte în acest scandal, deoarece singurii vinovați în sunt doar ea și Pepe.

„Nu-l mai amestecați pe tata! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovați în această chestiune, eu și Pepe!”, a fot reacția Ralucăi.

Tatăl Ralucăi Pastramă i-ar fi spus fiicei sale să nu divorțeze, ci să rămână alături de Pepe indiferent de ce se întâmplă. Potrivit unor apropiați a-i celor doi soți, Raluca Pastramă este nevoită acum să discute mai mult cu mama ei, dat fiind faptul că Ion Pastramă este afectat de decizia brunetei de a divorța.

”Raluca, Pepe este soțul tău și tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Știi asta, și mai știi că pentru noi nu există divorț.

Nu este deloc ușor să reziști într-o căsnicie. Dar Pepe este soțul tău și la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi spus Ion Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei, potrivit Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI