Raluca Pastramă e gravidă. Ce sex va avea copilul ei. Pepe a anunțat că o să aibă un băiat

Raluca Pastramă e gravidă. Ce sex va avea copilul ei. Pepe a anunțat că o să aibă un băiat
Raluca Pastrama este gravida!

Raluca Pastramă e gravidă? Este o întrebare care stă pe buzele multora, după ce s-a afișat într-o fotografie pe rețelele sociale, în contextul în care fostul ei soț, Pepe, a dezvăluit că o să fie tată de băiat. Ei bine, se pare că da, Raluca Pastramă va aduce pe lume cel de-al treilea copil! Cei doi foști soți și-au refăcut viața și deja trăiesc un nou capitol din viața lor. Și Pepe a anunțat recent, în timpul unui concert, că el și iubita sa, Yasmine Osy, urmează să devină părinți.

Raluca Pastramă e gravidă!

Raluca Pastramă e gravidă! Pentru că Raluca Pastramă s-a afișat într-o ținută mai largă, acest fapt a alimentat zvonurile că ar fi din nou gravidă. În urma mariajului cu Pepe, Raluca Pastramă are două fetițe, pe Maria, în vârstă de 8 ani, dar și pe Rosa, în vârstă de 5 ani.

Recent, Raluca Pastramă a confirmat pentru Spynews. ro că este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță.

După ce a divorțat de Pepe, Raluca Pastramă și-a refăcut viața amoroasă. Pepe, la rândul lui, și-a asumat relația cu Yasmine Osy. Cântărețul va deveni tată pentru a treia oară, iar iubita sa va aduce pe lume un băiețel peste trei luni.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe pe scenă.

Raluca Pastramă, fericită alături de iubitul de origine arabă

Raluca Pastramă nu își dorește să mai apară în lumina reflectoarelor și vrea ca viața personală să o țină departe de ochii curioșilor. Din aceste considerente, ea nu a oferit detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ibrahim, iubitul ei de origine arabă. În urmă cu ceva timp, acesta posta pe Instagram o imagine în care pe mâna iubitei lui apare un imens inel cu diamante, semn că Raluca Pastramă a fost cerută deja în căsătorie.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!’ , era și un mesaj scris de Ibrahim cu ocazia zilei sale de naștere, într-o postare pe Instagram, în care a ales să ascundă chipul Ralucăi cu o inimă mare și roșie.

Amintim că divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a produs pe 8 februarie 2021, în mod amiabil, la notar, după opt ani de mariaj.