Raluca Dumitru a dat cărțile pe față despre Culiță Sterp. Ce ”manevră” s-ar fi făcut

Raluca Dumitru a dat cărțile pe față despre Culiță Sterp. Ce ”manevră” s-ar fi făcut
Raluca Dumitru a dat cartile pe fata despre Culita Sterp

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor România în cadrul Consiliului de duminică, 13 iunie. Elena Marin a întrunit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor de acasă, așadar a propus-o pe vedeta de la Antena Stars, în calitate de favorita publicului de la Faimoși. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Culiță Sterp

Raluca Dumitru a dat cărțile pe față despre Culiță Sterp

Întoarsă înapoi în țară, Raluca Dumitru a vorbit în exclusivitate la Wowbiz despre ce a însemnat experiența de la Survivor România pentru ea. Deși nu este un sportiv înăscut, frumoasa brunetă și-a depășit limitele și a dovedit tuturor că poate fi o adevărată supraviețuitoare.

De asemenea, Raluca Dumitru a spus adevărul despre conflictul dintre ea și Culiță Sterp. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele în camp și pe traseu, acolo unde bruneta i-a aruncat cu nisip în ochi. Se pare că totul a început de acum câteva săptămâni, când Raluca s-a supărat pe Ștefan pentru că l-a nominalizat pe Cosmin Stanciu.

„Acel scandal între mine și Culiță a pornit de la cineva care s-a dus și i-a spus lui Culiță că eu m-am dus și am vorbit urât despre el. Eu am o bănuială, dar nu știu sigur. Este între Ștefan și Irisha. Cineva i-a spus ceva despre mine, că am spus eu ceva despre el, iar el a strâns o răutate față de mine și a încercat să mă atace.

Într-o seară eu m-am luat de Ștefan pentru că l-a nominalizat pe Cosmin. De aici a început Culiță și Ștefan, erau doi bărbați pe mine și spuneau vorbe. Mă atacau, atât Culiță, cât și Ștefan. Pur și simplu nu știam cum să reacționez. Am încercat să nu fac un conflict foarte mare. Nu înțelegeam, mă gândeam că era nemulțumirea lor că a plecat Irisha și se răzbună pe mine. Apoi am aflat ce a auzit el”, a declarat Raluca Dumitru pentru sursa citată.

Ce s-a întâmplat între Raluca Dumitru și Elena Marin

Raluca Dumitru a mărturisit că s-a bucurat tare mult să o vadă pe Elena Marin atunci când a intrat în competiția Survivor, deoarece o cunoștea din România. Însă bruneta spune că nu a simțit același entuziasm din partea coregrafei. Din contră, vedeta de la Antena Stars susține că celebra dansatoare ar fi încercat să-i întoarcă pe băieții Faimoși împotriva ei.

„Zanni cu Sebi se luau și de mine de multe ori, la fel cum îi spuneau și Elenei, doar că ea le lua mult prea personal. Se făcea un mare tam tam. Băieții au vorbit foarte frumos cu ea. Nu mi s-a părut că au jignit-o cu ceva, că i-au spus ceva foarte grav. A început să plângă ca și cum ar fi jignit-o. Nu era cazul.

Cred că cei de acasă au văzut ce s-a întâmplat la consiliu. Spunea anumite lucruri cu o răutate foarte mare. Orice lucru pe care îl spuneam. Eu niciodată când am vorbit cu ea nu am ieșit în față să spun. Și atunci când i-am spus că o iau de codițe, nu se întâmpla, dar când vezi că în spatele camerelor este opusul, te deranjează. Ea pare înger, iar eu drăcușorul. Când am venit în această competiție, eu o știam pe Elena, m-a bucurat.”, a mai spus Raluca Dumitru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI