Raluca Dumitru, primele declarații după eliminarea de la Survivor 2021. Ce surpriză

Raluca Dumitru, primele declarații după eliminarea de la Survivor 2021. Ce surpriză
Ce a spus Raluca Dumitru după ce a fost eliminată de la Survivor 2021

Raluca Dumitru a părăsit competiția Survivor 2021! Concurenta din echipa Faimoșilor s-a văzut nevoită să plece acasă după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Aceasta a fost nominalizată chiar de Elena Marin după un schimb de replici extrem de dur.

Eliminare surpriză la Survivor 2021! Raluca Dumitru nu își dorea să se întâmple

Chiar dacă totul a început bine pentru echipa Faimoșilor, aceștia și-au luat adio de la o altă concurentă. Elena Marin a ieșit favorita publicului, așa că aceasta s-a decis să o nominalizeze spre eliminare chiar pe Raluca Dumitru. Faimoasa a mers în Republica Dominicană pe 8 aprilie, așa că spera să aibă parte de cât mai multe momente în show.

„E greu pentru că am rămas foarte puțini și o să încerc să fiu corectă. O să încerc să nu mă iau după lucrurile rele care s-au întâmplat sau după ce am avut de împărțit din punct de vedere social. Nu am să dau în cei vechi cu care am suferit de la început și nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. În această seara am s-o nominalizez pe Raluca.”, a transmis Elena Marin.

Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană între Faimoși și Războinici

Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” și-au dat întâlnire aseară, într-un nou joc pentru recompensă, echipa câștigătoare, cea a Faimoșilor, putând comunica, prin intermediul apelurilor video, cu prietenii. Tot aseară, a avut loc, în premieră, o probă de îndemânare inedită, pentru , sezonul 2, care a sporit momentele de tensiune și suspans ale competiției.

Duelul sportiv de aseară, pe un traseu spectaculos, pe Marea Caraibilor, nu a fost lipsit de tensiune și momente critice, iar primul care a deschis jocul, dar a adus si primul punct câștigător pentru echipa albastră a fost Andrei Dascălu. După o confruntare acerbă între cele două echipe, scorul fiind strâns, pe parcursul întregii competiții, Zannidache a fost cel care a adus punctul victoriei pentru echipa ”Faimoșilor”, scor final 10-8.

Spiritele s-au încins aseară între faimoasele Raluca Dumitru și Elena Marin, cele două aruncându-și vorbe grele, după ce Elena i-a adus o serie de reproșuri coechipierei sale.

Raluca Marin a părăsit Survivor România: ‘Am fost norocoasă că am făcut parte din această experiență!’

Consiliul de eliminare de la “Survivor România” a fost presărat cu momente tensionate, cu o încărcătură emoțională extrem de puternică. Albert Oprea a fost, și de dată această, favoritul publicului în echipa Războinicilor, iar Elena, preferata telespectatorilor din echipa roșie. În schimb faimoasa Raluca Dumitru a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, și a părăsit competiția Survivor România.

”Mă bucur că am avut parte de această experiență, este una de neuitat… în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă … să nu ne schimbăm… să fim așa o luna, două, și apoi să cei care eram înainte. Am venit, poate, într-un moment în care nu mai eram mulțumită de ceea ce aveam, nu știam pe care drum să o iau, și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ceea ce am acasă și că trebuie să apreciez mai mult. Am fost norocoasă că am făcut parte din această experiență și mă consider, în continuare, o persoană norocoasă!”, a spus Raluca Dumitru, vizibil emoționată, înainte de a părăsi competiția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI