Raluca de la Puterea Dragostei, de urgență la spital. Imagine cumplită, cu branula în venă

Raluca de la Puterea Dragostei, de urgență la spital. Imagine cumplită, cu branula în venă
Raluca de la Puterea Dragostei, de urgenta la spital

Clipe inedite pentru una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei. Raluca a ajuns de urgență la spital. Fanii emisiunii de la Kanal D au rămas mască atunci când au aflat motivul. Ce a pățit, de fapt, senzuala brunetă și care este starea ei de sănătate acum. Imagine cumplită, cu branula în venă

Raluca de la Puterea Dragostei, de urgență la spital

Clipe de coșmar pentru superba Raluca Munte. Bruneta și-a îngrijorat fanii atunci când a ajuns de urgență la spital, iar medicii au trebuit să îi pună branula pentru a o putea ajuta.

Concurenta de la Puterea Dragostei s-a simțit foarte rău și a acuzat dureri în piept, semn că nu mai poate respira corespunzător. Raluca a ajuns imediat la spital, acolo unde cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a-i acorda primul ajutor. Bruneta s-a pozat cu branula în venă, fotografie care i-a speriat pe admiratorii acesteia. Fanii s-au activat repede și i-au transmis zeci de gânduri bune și mesaje în care îi transmiteau însănătoșire grabnică.

Raluca Munte de la Puterea Dragostei le-a mărturisit internauților că s-a simțit foarte rău și avea amigdalele inflamate, motiv pentru care s-a prezentat urgent la spital. Cu toate acestea, bruneta a fost indignată de felul cum a fost tratată de către unul dintre cadrele medicale, o doctorită pe care a numit-o irascibilă.

Raluca de la Puterea Dragostei susține că a fost tratată rău de către o doctoriță de la spital

Concurenta de la Puterea Dragostei a fost dezamăgită de felul în care a fost tratată de către medicul de gardă, care i-a spus că prezintă simptomele infectării cu virusul COVID-19. Raluca spune că doctorița nu a consultat-o, ci i-a făcut un test pentru a verifica dacă are sau nu coronavirus, iar apoi i-a prescris un antibiotic. Cu toate acestea, durerea nu i-a trecut, spune ea.

„Mă simt oribil, dacă mă întrebați cum sunt. M-am dus azi dimineață la urgențe, pentru că mi s-au umflat foarte tare amigdalele, mi s-a umflat rău gâtul, e foarte inflamat. Nu am mai putut să respir și să înghit și, binînețeles, pe lângă faptul că în viața mea nu o să mai mă duc la urgențe, pentru că o doamnă doctoriță de acolo, care m-a consultat, a fost foarte irascibilă.

S-a comportat foarte aiurea cu mine. Nici măcar nu m-a consultat în gât.. Ea, fără să mă consulte, mi-a zis că am COVID. Toate simptomele pe care eu le am sunt de COVID. Cât mi-a luat testul, mi-a făcut o perfuzie.. E ora 7 după-amiază și eu nu am primit rezultatele testului.

Am vaccinul făcut, dar problema este că mă doare gâtul foarte, foarte tare. Nici măcar nu s-a uitat să vadă ce am acolo. Am puroi sau nu am puroi?! Mi-a făcut o perfuzie, mi-a dat antibiotice și du-te acasă”, a adăugat Raluca Munte pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI