Ella de la Puterea Dragostei, din nou cu Jador?! Mesajul surpriză al fostei concurente

Ella de la Puterea Dragostei, din nou cu Jador?! Mesajul surpriză al fostei concurente
Ella de la Puterea Dragostei, din nou cu Jador?! Mesajul surpriză al fostei concurente

Ella s-ar putea împăca cu Jador? Frumoasa vedetă a făcut declarații la care nimeni nu se aștepta în momentul în care a fost întrebată de un fan dacă se vede într-o relație cu fostul iubit.

Ella, una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea Dragostei a avut o poveste de dragoste tumultoasă cu Jador, celebrul cântăreț de muzică de petrecere. Din păcate însă, relația dintre cei doi nu a fost una de durată, iar cuplul a ales să meargă pe drumuri separate.

După despărțirea de Jador, Ella a declarat că principalul inconvenient în relație a fost gelozia cântărețului.

Ella de la Puterea Dragostei, din nou cu Jador?! Ce spune bruneta

Ella de la Puterea Dragostei este extrem de activă în online, unde își petrece o mare parte din timp. Întrebată de unul dintre urmăritori dacă s-ar împăca cu Jador, aceasta a dat un răspuns la care nimeni nu se aștepta. Bruneta a mărturisit care sunt sentimentele ei pentru Jador, dar și cum ar vedea o eventuală relație cu fostul iubit.

„Posibil…într-o relație de prietenie. Nimic mai mult. Ce a fost, a fost.. S-a dus, viața merge înainte!”, a răspuns Ella, potrivit romaniatv.net.

Ella de la Puterea Dragostei nu crede ca Jador a iubit-o

Mai mult, Ella a declarat despre Jador, cântărețul alături de care și-a împărțit viața pentru o scurtă perioadă de timp, că nu crede că acesta a iubit-o cu adevărat.

„Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine”, a dezvăluit Ella Tina de la Puterea Dragostei.

Unul dintre fani a mers mai departe cu întrebările indiscrete, încercând să afle părerea Ellei despre Georgia, cea despre care se crede ca ar fi fost, la rândul ei, iubita lui Jador.

„Nu-mi pot să-mi dau cu părerea despre nimeni. Nu este treaba mea, nu mă interesează această persoană. Sper că este bine. Nici nu mă deranjează, dar nici nu mă încântă”, a mai declarat Ella, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playtech.ro și pe