04 oct. 2023 | 08:54

Raluca Bădulescu a speriat-o pe o fană în ultima fotografie. Cum a apărut vedeta Kanal D: „Vă asigur”

Monden
Raluca Bădulescu a speriat-o pe o fană în ultima fotografie. Cum a apărut vedeta Kanal D:
Raluca Bădulescu, apariție șocantă pentru o parte dintre fanii săi. Cum au reacționat internauții când au văzut-o.

Ultima apariție a Ralucăi Bădulescu a speriat-o pe una dintre fanele sale. Jurata de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, a fost filmată într-un parc din București. Internauții au analizat-o îndeaproape pe vedetă, unii susținând că suferă de depresie, alții cerându-i să fie naturală. Cum li s-a răspuns. Foto

Cine este Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai stilate prezențe din lumea mondenă românească. Încă din anul 2016, jurata de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, poate fi urmărită pe micile ecrane comentând diverse apariții și ținute.

Are 48 de ani și, în ciuda provocărilor cu care s-a confruntat, pare a fi mai fericită ca niciodată. Vedeta Kanal D a divorțat de partenerul său, Florin, după un mariaj de 13 ani, după care a început să facă tot felul de schimbări în viața ei. Stilul de viață și cel vestimentar nu și le-a modificat însă.

Câte kilograme are la 48 de ani

Jurata de la „Bravo, ai stil!” este mereu înconjurată de îmbrăcăminte și încălțăminte, fiind obsedată de accesorii, bijuterii, pantofi, sandale, cizme, jachete din piele și nu numai. Raluca Bădulescu a recunoscut, în urmă cu mai mult timp, că toată locuința ei este un dressing – inclusiv bucătăria.

Vedeta Kanal D este foarte activă în mediul online, unde își ține fanii la curent cu multe aspecte din viața ei. Afișează o siluetă de invidiat la cei 48 de ani pe care îi are, însă știm că drumul acesta nu a fost deloc unul ușor. A luptat mult pentru a da jos nu mai puțin de 40 de kg – și a reușit, cu ajutorul unei diete.

Raluca Bădulescu, jurată la emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D

Ce restricții alimentare și-a impus

Apoi s-a îngrășat din nou, motiv pentru care a ales să își facă o operație de micșorare a stomacului. Raluca Bădulescu a dezvăluit și care este secretul unei siluete de invidiat.

„Când vrei să slăbești, nu mănânci. Viața-i grea/ Și mi-e foame mereu… Am făcut și o poezie”, a declarat în anul 2022 Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Pe de altă parte, vedeta Kanal D a precizat că nu are carențe de vitamine în organism, starea ei de sănătate fiind atent monitorizată de medici. În fiecare săptămână își face un cocktail de vitamine – B, C și altele, potrivit propriilor sale declarații.

O fană a rămas șocată

În mediul online, așa cum spuneam, Raluca Bădulescu este foarte activă. E mândră de silueta ei, chiar dacă și-a impus un stil de viață restrictiv. Nu se ferește să se pozeze în orice ipostază îi place, așa cum a făcut și în urmă cu puțin timp. Vedeta Kanal D a fost filmată într-un parc din București.

Citește și: Operația secretă făcută de Raluca Bădulescu. Fanii sunt șocați, ce și-a mai modificat

Apariția Ralucăi Bădulescu a stârnit controverse pe Instagram. Una dintre fanele ei s-a speriat de cât de slabă este și i-a îndemnat pe utilizatorii online să nu o încurajeze în acest sens, dacă țin la ea. Femeia este convinsă că vedeta Kanal D suferă de depresie, însă blondina a negat acest aspect:

„Doamnă scumpă, sincer vă mulțumesc pentru grijă. Vă asigur că sunt foarte, foarte bine, fapt pe care cred că îl poate confirma multă lume cu care mă văd în real life. Vă pup mult!”

Reacția vedetei de la Kanal D

Pe de altă parte, o altă utilizatoare online i-a cerut Ralucăi Bădulescu să posteze fotografii cu ea naturală, fără machiaj sau filtre. Jurata de la „Bravo, ai stil!” i-a răspuns într-o notă plină de umor.

Utilizatoare online: „Pune o fotografie cu tine naturală!”

Raluca Bădulescu: „De ce, doamnă, sunteți de la miliție? Că, dacă e, pun poza de la buletin. Cum ziceți, așa fac 😜”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro