Operația secretă făcută de Raluca Bădulescu. Fanii sunt șocați, ce și-a mai modificat

Operația secretă făcută de Raluca Bădulescu. Fanii sunt șocați, ce și-a mai modificat
Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă operație estetică

În urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil”, fanii o auzeau adesea plângându-se de faptul că ia în greutate. Raluca Bădulescu se gândea chiar că ar putea să-și micșoreze din nou stomacul, așa cum a făcut-o în urmă cu mulți ani, dar s-a răzgândit și a apelat la o intervenție estetică, abdominoplastie, chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Raluca Bădulescu, din nou în cabinetul medicului estetician. Și-a făcut operația înainte de sărbători

„Raluca și-ar fi făcut abdominoplastie ca să scape de colăceii de pe burtică. Începuse să ia în greutate și a încercat să slăbească, dar n-a reușit. Și-ar fi făcut această operație ca să scape de grăsimea acumulată în zona abdomenului și să nu mai fie nevoită să o mascheze cu ținute. Ea s-ar fi operat la o clinică privată”, susțin surse din anturajul vedetei Kanal D, potrivit Ciao.

Ce alte îmbunătățiri și-a adus

Când s-a decis să slăbească, punându-și inel la stomac, și-a remodelat atât fața, cât și corpul prin operații estetice. Întreaga investiție se ridică undeva la peste 35.000 de euro.

Fiica fostului șef al trezoreriei naționale a declarat în mai multe rânduri că nu se poate abține de la mâncare, așa că, pentru a scăpa de complexul adus de această adicție, s-a operat, intervenție care costă între 2.000 și 5.000 de euro. Odată ce a scăpat de kilogramele în plus, trupul și chipul au avut și ele nevoie de intervenția unui specialist, astfel că vedeta a salvat și aici situația, cu prețul de 30.000 de euro.

Diva reușise la un moment dat să slăbească 40 de kilograme prin dietă, însă s-a îngrășat la loc pentru că nu a continuat stilul de viață restrictiv, impus după o operație de micșorare de stomac, plăcerile ei vinovate fiind băuturile carbogazoase, covrigii și dulciurile.

„Intr-o vreme reusisem sa slabesc 40 de kilograme si am mai si scris o carte despre asta. Spre marea mea rusine trebuie sa recunosc ca m-am tradat pe mine insami. Nu pot sa fiu ipocrita si recunosc ca m-am ingrasat la loc. Nu sufar de vreo depresie sau de inima albastra. De vina sunt meniurile restaurantelor din Bucuresti. Pur si simplu nu ma pot abtine de la pizza sau de la dulciuri”, a declarat ea atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI