Radu Vâlcan rupe tăcerea despre plecarea de la Antena 1 după ce a fost văzut la PRO TV

Radu Vâlcan rupe tăcerea despre plecarea de la Antena 1 după ce a fost văzut la PRO TV
Radu Vâlcan, adevărul despre aparițiile la Pro TV. Pleacă sau nu de la Antena 1?

Radu Vâlcan a avut parte de o perioadă aglomerată. Prezentatorul de televiziune a devenit tătic pentru a treia oară, dar a apărut și la diferite emisiuni de la Pro TV, așa că mulți s-au întrebat dacă a renunțat la colaborarea cu Antena 1.

Radu Vâlcan, adevărul despre plecarea de la Antena 1

Radu Vâlcan nu refuză niciodată o provocare! Soțul Adelei Popescu a participat la Masked Singer, emisiune de la Pro TV, unde a uluit publicul, mai ales pentru că jurații nu se așteptau ca acesta să se ascundă sub vreo mască, ținând cont că, de ani de zile, are parte de o colaborare cu Antena 1.

Mai mult, el a apărut și la emisiunea pe care o moderează partenera sa, Vorbește lumea, dar și în show-ul prezentat de Cătălin Măruță. Mulți și-au făcut griji că acesta nu o să mai prezinte Insula Iubirii, iar acum Radu Vâlcan a dat cărțile pe față și a spus ce o să se întâmple în cariera lui!

„Nu este nimic adevărat”

Soțul Adelei Popescu a negat vehement plecarea de la Antena 1. Acesta a recunoscut că fanii săi nu au mai știut ce se întâmplă după ce a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a participat la rubrica ‘Spui tot sau îți ia gura foc?’, însă pot să stea liniștiți, căci o să prezinte, în continuare, Insula Iubirii.

„Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1. Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță.

Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar, într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa.”, a mărturisit Radu Vâlcan pentru Fanatik.

Radu Vâlcan se pregătește pentru Insula Iubirii. Vești bune pentru fani

De asemenea, cunoscutul prezentator de televiziune a venit cu vești extraordinare pentru fani. Radu Vâlcan a susținut că situația este destul de incertă din cauza pandemiei, așa că nu se știe încă când o să aibă loc filmările, dar este clar că o să apară din nou pe micile ecrane!

Se pare că Antena 1 pregătește un nou sezon Insula Iubirii, ba chiar echipa show-ului a început să lucreze la acest proiect, spre fericirea fanilor care au urmărit emisiunea încă de la început.

„Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja.”, a adăugat Radu Vâlcan.