Antena 1 pregătește un nou sezon Insula Iubirii. Ce a dezvăluit Radu Vâlcan despre sezonul 6. Surprize mari

Antena 1 pregătește un nou sezon Insula Iubirii. Ce a dezvăluit Radu Vâlcan despre sezonul 6. Surprize mari
Antena 1 se pregătește de un nou sezon Insula Iubirii

Veste uriașă pentru fanii emisiunii ‘Insula Iubirii’! Producătorii Antena 1 se pregătesc să dea startul unui nou sezon care să fie provocarea uriașă a unor cupluri venite pe insulă să-și testeze relația. Radu Vâlcan vine cu mai multe detalii despre proiectul său de suflet ce a fost extrem de așteptat de mulți români.

Antena 1 se pregătește de un nou sezon ‘Insula Iubirii’

Insula Iubirii este unul din proiectele televizate extrem de iubite de mulți dintre români. Paradisul controversat aduce scenarii care mai de care mai deosebite, iar în prim-plan sunt amorezii care vin să-și încerce partenerul.

Multe cupluri au plecat despărțite de-a lungul timpului, iar altele au pășit spre România cu dorința de a-și întemeia chiar o familie, așa cum s-a întâmplat în cuplul format din Medana și Robert.

În sezoanele deja apărute pe micile ecrane telespectatorii au văzut tineri la început de drum în povestea lor de dragoste, dar și relații lungi chiar de 10 ani care au venit să își răspundă la câteva întrebări.

Sezonul 7 a fost pus pe pauză din cauza pandemiei, dar iată că acum producătorii au decis să o ia de la capăt cu o nouă provocare. La moment, Antena 1 anunță casting-ul pentru noua ediție.

‘Nu mai puțin de 2.000 de cupluri s-au înscris anul trecut la casting, în speranța că vor fi ei cei care vor ajunge pe insulă. Și cum dragostea nu ține cont de rezidență, vârstă sau vechimea relației, printre ce care au avut curajul să se uite în sufletul lor s-au numărat atât români cât și străini, unii căsătoriți chiar și de 20 de ani!’
Radu Vâlcan (declarații 2018)

Ce spune Radu Vâlcan?

Gazda emisiunii de iubire este și de această dată Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu a mărturisit că este nerăbdător să întâmpine noi cupluri într-o locație de vis, complet necunoscută pentru cei de acasă.

Prezentatorul îi îndemnă pe cei curioși să se înscrie la casting, să ia tot ce e mai bun din această experiență inedită și să afle astfel adevărul despre relație lor.

”Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine
sunt cu adevărat”
Radu Vâlcan (comunicat Antena 1)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI