Cătălin Măruță a sunat-o pe Adela Popescu în direct la emisiunea de la Pro TV. Ce s-a întâmplat: ‘Iubire, e nasol’

Cătălin Măruță a sunat-o pe Adela Popescu în direct la emisiunea de la Pro TV. Ce s-a întâmplat: ‘Iubire, e nasol’
Cătălin Măruță a sunat-o în direct pe Adela Popescu. Ce s-a întâmplat?

Cătălin Măruță a sunat-o pe Adela Popescu în direct pentru a o întreba ceva despre soțul ei. Radu Vâlcan a fost pus în încurcătură. Ce s-a întâmplat în ediția de azi a emisiunii ‘La Măruță’, de la Pro TV?

Cătălin Măruță, apel în direct către Adela Popescu: soțul actriței a fost în prim-plan

Radu Vâlcan a acceptat invitația de azi în emisiunea de la Pro TV. Puțin în întârziere, acesta i-a mărturisit lui Ciucă faptul că mai are doar câteva minute până la platou, moment în care el trebuia deja să fie prezent în fața micilor ecrane. După o scurtă vreme iată că și-a făcut apariția și actorul care a trecut imediat la treabă.

Soțul Andrei i-a explicat celui din urmă regulile jocului și a început astfel marea provocare picantă. Vedeta a citit întrebarea, iar după minute în șir de așteptare Măruță a luat atitudine și a sunat-o pe mama copiilor acestuia încercând să-l facă să-și ia puțin avântul. 

„E ok dacă Radu e dezinvolt și sincer? Stăm de atâtea minute să-l așteptăm la jocurile picante și e abia prima întrebare”, i-a spus Cătălin Măruță Adelei. Celebra prezentatoare de televiziune a venit cu câteva mențiuni: „Este, dar depinde acum de ce-l întrebi și tu.”

‘Iubire, e nasol!’

În timpul în care actrița se afla pe speaker, Radu Vâlcan s-a apropiat și a intervenit în dialog: ‘Iubire, e nasol!’ Întrebarea primită la provocarea iute a show-ului a fost:  „Dacă n-ai fi cunoscut-o pe Adela Popescu cu ce altă vedetă din showbiz-ul românesc te-ai fi căsătorit?”

Pentru a-i demonstra moderatorului de la ‘Insula Iubirii’ că lucrurile sunt cu adevărat mai simple, Măruță i-a adresat aceeași întrebare prezentatoarei de la ‘Vorbește Lumea’. Ea nu a ezitat să răspundă și a spus în locul lui: „E băiat bun, așa că l-aș fi dat pe mâini bune. La o prietenă!”

  • „Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă”

„Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă și mă așteptam la asta! Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă! Puteți spune că totul a început cu o filmare și un make-up, dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe!

Însă eu am o altă armă: puterea seducției! Bazându-mă pe ea, am reușit să mă remarc în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare”, a spus Radu Vâlcan înainte să urce pe scena de la Masked Singer. Actorul a surprins cu apariția sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI