Radu Ștefan Bănică, dans lasciv și vestimentație sexy: „Cred că cel mai șocat o să fie tata”

Radu Ștefan Bănică, dans lasciv și vestimentație sexy: „Cred că cel mai șocat o să fie tata”
Radu Stefan Banica, dans lasciv si vestimentatie sexy

Fiul cel mai are lui Ștefan Bănică face, deja, furori în rândul domnișoarelor din România. Deși foarte multă lume spune că Radu seamănă izbitor de mult cu personajul celebrului artist din filmul „Liceenii”, Radu Bănică știe cum să-și câștige publicul, la rândul său, chiar dacă sunt anumite momente extravagante care îi lasă pe fani cu gura căscată.

Radu Ștefan Bănică, dans lasciv și vestimentație sexy

Tânărul artist de 18 ani este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai celui mai recent sezon Te Cunosc de Undeva de la Antena 1. Radu Ștefan Bănică a demonstrat, de-a lungul edițiilor show-ului, că este un artist complet și cameleonic, capabil să se traspună, cu succes, în pielea oricărui personaj pe care faimoasa ruletă i l-ar putea oferi.

Și pentru că-i plac provocările, în ediția de sâmbătă, 3 aprilie, Radu Ștefan Bănică a făcut deliciul fanilor emisiunii printr-un număr de dans lasciv și vestimentație sexy, transformându-se în nimeni alta decât Delia.

Jurată la X Factor și iUmor, fostă concurentă Te Cunosc de Undeva și considerată de foarte mulți cea mai bună voce feminină a României, Delia este unul dintre cele mai controversate și grele personaje care au picat, vreodată, la ruleta trasnformărilor în toate cele 16 sezoane de până acum.

Abia aştept să îl văd pe tata când o să mă vadă transformat în Delia în gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, uşor iubitu’ meu că se rupe patu’. Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face la Delia!, declara fiul lui Ștefan Bănică înainte de a urca pe scena de la Te Cunosc de Undeva.

Cred că cel mai şocat va fi tatăl tău! – îi spunea proful de actorie Cristi Iacob.

Radu Ștefan Bănică și-a ridicat colegii de la canapea în picioare

„Ușor, iubitul meu, că se rupe patul!” este laitmovitul piesei „1,2,3,4/Unde dragoste nu e, nimic nu e”, melodie pe care Radu Bănică a trebuit să o interpreteze în cea mai recentă gală Te Cunosc de Undeva.

Îmbrăcat într-un tricou colorat, pantaloni minusculi negri, bocanci, cu o perucă blondă și o coroană demnă de o regină pe cap, tânărul artist a făcut un spectacol de zile mari, care i-a șocat până și pe jurați.

„Mi-era teamă de acest moment. Este o piesă care și-a dat puțin de furcă și la cântat. Să o imiți pe Delia nu este ușor, dar asta înseamnă că nu ți-a ieșit.”, a zis artista Ozana Barabancea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI