Au divorțat de mult timp și ambii și-au refăcut viața. Cum se înțelege Andreea Marin cu Ștefan Bănică Jr. Declarații surprinzătoare

Au divorțat de mult timp și ambii și-au refăcut viața. Cum se înțelege Andreea Marin cu Ștefan Bănică Jr. Declarații surprinzătoare
Andreea Marin si Stefan Banica au fost casatoriti timp de sapte ani

Când au divorțat, fanii Andreei Marin nu le-a venit să creadă că ea și artistul Ștefan Bănică nu mai formează un cuplu. Au trecut mulți ani de atunci și ambii și-au refăcut viața alături de persoane care-i fac fericiți cu adevărat. Ce relație există acum între părinții Violetei. Declarații surprinzătoare din partea fostei Zâne a Surprizelor.

Cum se înțeleg, acum, Andreea Marin și Ștefan Bănică

Când Ștefan Bănică și Andreea Marin s-au îndrăgostit și au decis să ajungă împreună în fața altarului, fanii lor au crezut că povestea lor de dragoste va dura pentru totdeauna. Au format unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbizul românesc, iar în 2013, când s-a născut rodul iubirii lor, Violeta, cei doi păreau mai fericiți ca niciodată. Anii au trecut, însă, iar cele două vedete au luat-o pe căi diferite în viață, refăcându-și viețile alături de alți parteneri.

În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu artista Lavinia Pîrva, cea care, anul trecut, i-a dăruit și un fiu pe nume Alexandru. Andreea Marin s-a recăsătorit cu fizioterapetului Tuncay Ozturk însă și acel mariaj s-a terminat, cei doi ajungând la notar pentru a semna actele de divorț. De câțiva ani, vedeta de la TVR și-a regăsit fericirea în brațele diplomatului Adrian Brâncoveanu. Recent, Andreea Marin a vorbit despre ce relație există acum între ea și tatăl fiicei sale Violeta. Diva a dat de înțeles că între ea și Ștefan Bănică nu mai există nimic decât faptul că sunt părinții aceluiași copil:

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc! N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine.

Ce a declarat Andreea Marin despre primul ei soț

Dacă în privința lui Ștefan Bănică a fost sceptică și nu a dorit să ofere prea multe detalii, Andreea Marin a avut numai cuvinte de laudă la adresa primului ei soț, Cristian Gheorghiță, pe care îl respectă foarte mult. Cu toate acestea, bruneta a ținut să evidențieze faptul că pentru ea cel mai important bărbat este partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu.

Pentru primul soț (n.r. – Cristian Gheorghiță, n.r.) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu.

Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine.” a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni televizate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI