Radu a reușit să îl șocheze pe Ștefan Bănică Jr. S-a îmbrăcat în femeie și imaginile sunt senzaționale

Radu a reușit să îl șocheze pe Ștefan Bănică Jr. S-a îmbrăcat în femeie și imaginile sunt senzaționale
Radu Ștefan Bănică o să-și șocheze tatăl cu următoarea transformare de la ”Te cunosc de undeva”

”Te cunosc de undeva” continuă în această sâmbătă cu o gală dedicată muzicii de dragoste. Printre norocoșii corora Ruli le-a adus un rol de travesti se numără și Radu Ștefan Bănică, care o va impersona pe Delia. Tânărul își va impresiona tatăl cu abilitățile sale de a juca rolul divei, în timp ce va cânta și pune în scenă videoclipul piesei ”Unde dragoste nu e”.

Radu îl va șoca pe Ștefan Bănică Jr. cu transformarea din ediția de sâmbătă a show-ului Te cunosc de undeva

Maratonul transformărilor continuă sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii. Curajoșii care s-au înhămat la acest proiect vor urca pe scena emisiunii în cea de-a noua ediție ”Te cunosc de undeva”, care va fi deschisă de omul ce a transformat o simplă gară într-un hit, Gabriel Dorobanțu. Printre cei cărora le-a picat la ruletă un rol de travesti se numără și mezinul competiției, Radu Ștefan Bănică. El o va copia pe Delia și va pune în scenă videoclipul obraznic al piesei ”1234” (Unde dragoste nu e).

„De abia aştept să îl văd pe tata când o să mă vadă transformat în Delia în gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, ușor iubitul meu că se rupe patul!”, a declarat amuzat Radu, la repetiții.

„Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face la Delia!”, a completat tânărul.

De altfel, aceasta a fost și temerea profesorului său de actorie din cadrul concursului, Cristi Iacob, care, pe lângă sfaturi legate de personaj, i-a transmis concurentului că tatăl său va fi cu siguranță șocat de ceea ce va vedea.

„Cred că cel mai șocat va fi tatăl tău!”, a spus actorul Cristi Iacob.

După succesul de la TCDU, băiatul vrea și la Asia Express

La 18 ani, Radu a fost admis la UNATC, secția Actorie, din pasiunea pentru teatru, dar mai ales din dorința de a-și urma tatăl și bunicul în carieră. El s-a declarat surprins de succesul de care are parte la ”Te cunosc de undeva” și afirmă că visează să participe și la ”Asia Express”.

„N-am știut la ce să mă aștept, în primul rând. Când am văzut comentariile frumoase pe YouTube, pe Instagram, chiar m-au făcut să mă simt foarte bine. Vă mulțumesc mult pentru susținere. Chiar mi-ar plăcea la Asia Express, vorbesc serios. Mi se pare o experiență de viață superbă!”, a dezvăluit artistul.

Urmăriți Playtech.ro și pe